Mc de bedwars pvp için pack önerisi? 1.16.5

Shourd

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,057
selam arkadaşlar şu aralar hiç bi oyun agirmiyorum cidden o kadar oyun aldım daha yüklemedim nedese sıkıldım mcye sardım şu aralar zaten bunun yüzünden gidip bloody bi mouse aldım .d memnum am mouseden neyse ben şuan nebula 16x kullanıyorum ve baya memnum buna benzer 1.16.5 ile uyumlu resourspack var mı? nebula baana kalırsa çok güzel olsada biraz eski kalıyor netherite setlerde fln sorun oluyor kılıç aynı kalıyor fln önerebilceğiniz güzel packler varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler

1.16.5 ile bedwars ne alaka? Bir de hypixel de oynuyorsan beraber girebiliriz istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir tane kullanıyorum ben çok güzel ama evde değilim adını hatırlamıyorum mesajı yanıtlayıp hatırlatırsan öğleden sonra atabilirim

1.16.5 ile bedwars ne alaka? Bir de hypixel de oynuyorsan beraber girebiliriz istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir tane kullanıyorum ben çok güzel ama evde değilim adını hatırlamıyorum mesajı yanıtlayıp hatırlatırsan öğleden sonra atabilirim
mesajınızı geç gördüm nedense bildirimi gelmedi 1.16.5 ile bedwarsın pek alakası yok biliyorumda ben kendim normal oyunlardada kulanmak için arıyorum arkadaşlarla bazen pvp serverlarına giriyoruz onlarda genelde minimum 1.16 istiyor diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,985
Üyeler
192,579
Son üye
demque
Geri