Minecraft Ücretli Server Önerisi

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Merhabalar arkadaşlarla oynamak için VDS almayı düşünüyoruz 3-5 kişi falanız modsuz survival oyayacağız 150-250 Tl bandında server önerir misiniz ram ve işlemci çok önemli mi serverlarda?

Minecraft realms alabilirsiniz. Bizde arkadaş grubu ile oynuyoruz şuanda aylık 20 TL sanırım.

Merhabalar arkadaşlarla oynamak için VDS almayı düşünüyoruz 3-5 kişi falanız modsuz survival oyayacağız 150-250 TL bandında server önerir misiniz ram ve işlemci çok önemli mi serverlarda?
Ben hep sagadan aldım illa bi sorun çıktı her seferinde ama desteğe bağlanınca tık çözüyorlardı discorddan

Ben hep sagadan aldım illa bi sorun çıktı her seferinde ama desteğe bağlanınca tık çözüyorlardı discorddan
peki son sürüm için hangi paketi önerirsiniz mesela kaç gb ram yeter

Merhabalar arkadaşlarla oynamak için VDS almayı düşünüyoruz 3-5 kişi falanız modsuz survival oyayacağız 150-250 TL bandında server önerir misiniz ram ve işlemci çok önemli mi serverlarda?
Elinde kredi kartı varsa Azure ücretsiz sürümünü kullanmayı düşünebilirsin. Kaliteli VDS sunuyorlar (2cpu 8GB ram, biz arakdaşlarla 4 kişi 270 modla oynadık rahatça). Ama unutma abonelik bittiğinde Windows servera tekrar erişmek için satın alman lazım. O yüzden 1 gün önce alman gereken dosyalarını al. Yapmayı düşünürsen videolarını atabilirim.

peki son sürüm için hangi paketi önerirsiniz mesela kaç gb ram yeter
Valla ben modsuzda 1.16.5 alıyordum 5 kişi falan oluyorduk hep 4 ram ryzen alıyorduk yetiyordu, 1.12.2 modlu oynarken de 8 almıştık yanlış hatırlamıyorsam. Mc'de daha üst sürümleri hiç oynamadım hocam ısınamadım 6 veya 8 alabilirsiniz / Ya da desteğe bağlanıp kaç kişi olduğunuzu ve sürümünüzü söyleyin paket önerisi alın

aternos kullanmanızı öneririm

Geri