Minecraftı nasıl en hızlı şekilde alabilirim

Reaksiyon skoru
23
Selamlar herkese , ben de bir zamanlar crack kullanıp şimdi pişman olan birisiyimdir şu anlık minecraft almak istiyorum ancak paramı pek idareli kullanamıyorum benim için bir parayı nasıl kullanıcağımı anlatır mısınızve bunun yanı sıra nasıl para kazanmalıyım (NOT : Herhangi bir işte çalışmıyorum ve 18 yaş altıyım ) Minecraft'ın normal sürümü (deneme değil) 509 TL bunu belirtmek istedim. Yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

509 TL yi 1-2 günde kazanabilirsin çalışarak.

öncelikle parolapara indiriyorsun ve evdekilerden biri online alışveriş yapacağı zaman 800 tl üstü. paralopara ile alalım diyorsun ve sana 400 tl cashback geliyor.

509 TL yi 1-2 günde kazanabilirsin çalışarak.
Yani şimdi çalışabilecek bir meslek var mı 18 yaş altındayım demiştim sanayi işleri desen şimdi sanayi de çıraklık yapmıştım bir zamanlar ancak elime kuruş geçmedi.

veya iyizco ile de olabilir ama orada siteler belli.

20 yıl önce askerden öncesine kadar bişey istediğimde bira şişesinden depozito ve hurda topluyordum. kendi bisikletimi almışlığım var.

Herhangi bir şekilde harçlık almıyorsan para biriktiremiyorsan en kötü eline geçen 5 tl ile bir su alır 10 TL'ye satarsın 50 tln varsa 100 TL'ye satarsın parolaparayı kullanıp daha da kâr edebilirsin. Ya da internette tanıdığın ve belli bir şeye ihtiyacı olan bir insanı bulup yeteneğin olduğu konusunda sen birinin ihtiyacını gerçekleştirirsin o da senin.

Eğer sana güvenebilecek bir tanıdığın varsa da iyzico parolapara hangisi nasıl indirim veriyor bilmiyorum ama senin ücretini tamamlayan kişiye tekrar parasını göndermeyi teklif edebilirsin cashback olayında.

Herhangi bir şekilde harçlık almıyorsan para biriktiremiyorsan en kötü eline geçen 5 tl ile bir su alır 10 TL'ye satarsın 50 tln varsa 100 TL'ye satarsın parolaparayı kullanıp daha da kâr edebilirsin. Ya da internette tanıdığın ve belli bir şeye ihtiyacı olan bir insanı bulup yeteneğin olduğu konusunda sen birinin ihtiyacını gerçekleştirirsin o da senin.

Eğer sana güvenebilecek bir tanıdığın varsa da iyzico parolapara hangisi nasıl indirim veriyor bilmiyorum ama senin ücretini tamamlayan kişiye tekrar parasını göndermeyi teklif edebilirsin cashback olayında.
Reis mükemmel plan da yaparken kendimi şu adam gibi hissederim

Ekler

• les-gold-oldu-mu-hayatta-mi-ikinci-el-krallari-les-gold-yasiyor-mu-merak-ediliyor-17472344289...webp
    les-gold-oldu-mu-hayatta-mi-ikinci-el-krallari-les-gold-yasiyor-mu-merak-ediliyor-17472344289...webp
    66.6 KB · Hit: 10
ah be official 400 liraya almıştım hayatımın en iyi ve dürüst günüydü :D

Bir Kumbara al. Harcamak istemedigin para miktarını harclığından ayırıp, Kumbara'ya at.

Geri