Neler Yeni

Minecraftta İlk Hangi Sunucuda Oynadınınız?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Adini hatırladığım tek sonoyuncu var 8 sene oynadim ondan oncede sg serverinde oynamıştım

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Aternostan açtığım ilk sunucu ile kendi kendime oynadım

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Başladığımda mobilden oynuyordum (yıl 2012-2013 falan) server kelimesini hiç duymamıştım ama bilgisayara geçtiğimde (2016 galiba) hypixel oynuyordum deli gibi.
Eski bedwars'çıyımdır.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Hadi herkes minecraftta ilk oynadığı sunucuyu yazsın.
Aslında sorum ilk hangi sunucuda minecraftta başladınız olacaktı ama herkes tek oyunculuğu diyeceği için soruyu böyle değiştirdim.

Edit: Benim ilk oynadığım sunucu TeamExtreme (crack minecraft olduğu için ne işe yaradığını bilmiyordum tıklıyordum sürekli :) ) Neyse şaka bir yana ben uniocraft ile başladım minecrafta kendisi 2015 yılında kurulup 2020 yılında kapanmıştı zamanının en baba sunucularındandır bilenler bilir zaten.
Konyacraft mı ne idi

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
sonoyuncu sonra uniocraft sonra gamecraftmı ne vardı sonra tinkerernetwork falan şuan hypixelde takılıyorum

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Hadi herkes minecraftta ilk oynadığı sunucuyu yazsın.
Aslında sorum ilk hangi sunucuda minecraftta başladınız olacaktı ama herkes tek oyunculuğu diyeceği için soruyu böyle değiştirdim.

Edit: Benim ilk oynadığım sunucu TeamExtreme (crack minecraft olduğu için ne işe yaradığını bilmiyordum tıklıyordum sürekli :) ) Neyse şaka bir yana ben uniocraft ile başladım minecrafta kendisi 2015 yılında kurulup 2020 yılında kapanmıştı zamanının en baba sunucularındandır bilenler bilir zaten.
Hiç minecraft onayamadım

Top Bottom