Teşekkür ederim hocam lakin bana hitap etmedi.Bende bundan var memnunum: https://app.hb.biz/HKVHVfFMjjry
Uzun kullanımda boyunla alakalı sıkıntılar olmuyor mu ?Bende bundan var memnunum: https://app.hb.biz/HKVHVfFMjjry
Max 2 saat kullanirim hocam hafif modda kullaniyorum ben pek etki yapmiyor ama terlemiyorum bazen bilegime bagliyorumUzun kullanımda boyunla alakalı sıkıntılar olmuyor mu ?
Ayrıca bu tarz ürünlere güven olmaz, boynunda şarjlı ve sürekli çalışan bir şey. Aman aman. ( Kulak içi kulaklık kullanıyoruz evet ama onlar bu kadar basit değil )
Nerede yaşıyorsunuz ?Max 2 saat kullanirim hocam hafif modda kullaniyorum ben pek etki yapmiyor ama terlemiyorum bazen bilegime bagliyorum![]()
SamsunNerede yaşıyorsunuz ?
Ben vantilatörü kapattığım gibi yapraklar daha durmadan geri açıyorum, dayanılmıyor.
Kulaklığı da takınca resmen kaynar sular dökülüyor başımdan.Uzun kullanımda boyunla alakalı sıkıntılar olmuyor mu ?
Ayrıca bu tarz ürünlere güven olmaz, boynunda şarjlı ve sürekli çalışan bir şey. Aman aman. ( Kulak içi kulaklık kullanıyoruz evet ama onlar bu kadar basit değil )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masaüstü vantilatör niye istiyorsunuz ? Kolunuz ve eliniz mousepad'e mi yapışıyor yoksa büyük bir şey olmasın diye mi istiyorsunuz ?
2.'si ne kadar işe yarıyor hiç bilmiyorum.
Basit mantık işte, buz koyuyon onun soğukluğunu üflüyor.Kulaklığı da takınca resmen kaynar sular dökülüyor başımdan.
2. Linkten bahsetmiştim bende, foksiyonelliği ne kadar doğru ve ne kadar dayanır bilemedim.
İşin özü evde bir tane ayaklı mevcut ama pederin elinden almak imkansızBasit mantık işte, buz koyuyon onun soğukluğunu üflüyor.
Bence 1.linkte ki üründen alın. Ya da belli marketlerin kataloglarını takip edip ayaklı vantilatör alın. Bütçeniz 1k civarı olsaydı şunlardan birini alın derdim ;
O Halde bu https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-kiwi-kfan-7608-masaustu-fiyati,1035468709.htmlİşin özü evde bir tane ayaklı mevcut ama pederin elinden almak imkansız
Bu sebeple küçük ucuz yollu birşeyler bakıyorum.