Neler Yeni

minidump anlayan var mı acaba

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
Kernel mode felan yazıyormuydu mavi ekranda

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılacak yazısını okuyana kadar yüzde doldu ve yeniden başlattı göremedim

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılacak yazısını okuyana kadar yüzde doldu ve yeniden başlattı göremedim
Evet ya ekran kartı v ram i hatası yada RAM hatası direk memtest86 ile bir ram testi yapabiliriz. Ekran kartı için ise çözüm basit sanal bellek ayırabiliriz yada ddu ile ekran kartı sürücülerini temizleyip bida beta olmayan driverleri kurabiliriz.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ya ekran kartı v ram i hatası yada RAM hatası direk memtest86 ile bir ram testi yapabiliriz. Ekran kartı için ise çözüm basit sanal bellek ayırabiliriz yada ddu ile ekran kartı sürücülerini temizleyip bida beta olmayan driverleri kurabiliriz.
kasayı açtım belki psu da sorun vardır diye iyice temizledim , ram slotunu kontrol ettim, parçaları çıkardım ve düzgünce geri taktım ekran kartını gf experience üzerinden güncelledim şimdi memtest yapıcam bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

evde usbbellek yok -_-

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
kasayı açtım belki psu da sorun vardır diye iyice temizledim , ram slotunu kontrol ettim, parçaları çıkardım ve düzgünce geri taktım ekran kartını gf experience üzerinden güncelledim şimdi memtest yapıcam bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

evde usbbellek yok -_-
Yakala fırlatıyom 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,552
Üyeler
166,953
Son üye
meliksahb