Son düzenleme:
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
DISM yaptım SFC/scannow komutunu yaptım driverleri DDU ile sildim geri yükledim en sonda ise comodo msi afterburneri sildim düzeldi.Teşekkür ederimComodo ve MSI AfterBurner yazılımını kaldırın. Sys onarımı yapın ve DDU ile ekran kartı driverlarını silin ardından en güncel olanları yükleyin. İmkanınız varsa BIOS güncelleyin.
Rehber - Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...forum.donanimarsivi.com
Rehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi
DDU, bilgisayarınızda yüklü olan ekran kartı sürücünüzü kaldırmaya yarayan bir araçtır. Programı kullanarak düzgün çalışmayan sürücülerinizi sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz. Sürücüyü başarıyla kaldırdınız. Kuracağınız AMD sürücüleri için: https://www.amd.com/en/support NVIDIA...forum.donanimarsivi.com
Rica ederim tekrar olursa yazarsın.DISM yaptım SFC/scannow komutunu yaptım driverleri DDU ile sildim geri yükledim en sonda ise comodo msi afterburneri sildim düzeldi.Teşekkür ederim