Msi a yazTaktım şu figüre herhangi biri olabilir nereden bulabilirim hiç bir yerde yok
Bir işe yarayacağını düşünmüyorum satmıyorlar.Msi a yaz
Fotoğrafını atabilir misin?Taktım şu figüre herhangi biri olabilir nereden bulabilirim hiç bir yerde yok
Yaparlar aslında ama bu plastik gibi duruyotUsta aslında 3D yazıcı ile basıp satanlar var. Onlar yapamaz mi acaba?
Şimdi buldum sınırlı sayıda üretilmiş sahibinden ebay dolap bakmadığım yer kalmadı yok figür 3d ilede olmaz gibi yapacak bir şey yokUsta aslında 3D yazıcı ile basıp satanlar var. Onlar yapamaz mi acaba?
Taktım şu figüre herhangi biri olabilir nereden bulabilirim hiç bir yerde yok
Anakartımda msi ama msidada yoktur bence sınırlı sayıda üretmişler yinede şansımı deneyeyim.MSI bir ekran kartın var, bence kasanın fotosunu çekip MSI türkiye sayfasına instagramdan mailden her yerden görsel atıp "ekran kartımın oraya süslük bir msi ejderha figürü verirmisin canım msı" diyip bi şansını dene . Aynı şekilde bende Gigabyte - Aorus un kuş figürünü beğenmiştim bi ara ama genelde satılmıyor bunlar. Markadan istersen hediye gönderebilir belki bazen yapıyorlar öyle tatlılıklar.
Bunun Boya olayı nasıl oluyor ki?Belki işine yarar diye atayım dedim. 3D tasarımınızı basan arkadaşlar oluyor cüzi miktarlara bir bakın derim belki iş görür. Attığınızın aynısı değil ama.
luck dragon from pc manufacturer by EAGLE_GAMES
i paid sum Indian dude to model this he is on fiver and did the .zpr file his fiver account is: https://www.fiverr.com/arvindkumar849 I personally don´t know this guy but he made a great model in my opinion,www.thingiverse.com
Anakartımda msi ama msidada yoktur bence sınırlı sayıda üretmişler yinede şansımı deneyeyim.