Neler Yeni

Minik msi ejderha figürünü nereden bulabilirim?

Reav

80+ Silver
Taktım şu figüre herhangi biri olabilir nereden bulabilirim hiç bir yerde yok

Ellsy

80+ Bronze

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Reav

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğrafını atabilir misin?
images (38).jpeg
images (37).jpeg

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Usta aslında 3D yazıcı ile basıp satanlar var. Onlar yapamaz mi acaba?

Reav

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usta aslında 3D yazıcı ile basıp satanlar var. Onlar yapamaz mi acaba?
Şimdi buldum sınırlı sayıda üretilmiş sahibinden ebay dolap bakmadığım yer kalmadı yok figür 3d ilede olmaz gibi yapacak bir şey yok

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Taktım şu figüre herhangi biri olabilir nereden bulabilirim hiç bir yerde yok

MSI bir ekran kartın var, bence kasanın fotosunu çekip MSI türkiye sayfasına instagramdan mailden her yerden görsel atıp "ekran kartımın oraya süslük bir msi ejderha figürü verirmisin canım msı" diyip bi şansını dene :D. Aynı şekilde bende Gigabyte - Aorus un kuş figürünü beğenmiştim bi ara ama genelde satılmıyor bunlar. Markadan istersen hediye gönderebilir belki bazen yapıyorlar öyle tatlılıklar.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
Belki işine yarar diye atayım dedim. 3D tasarımınızı basan arkadaşlar oluyor cüzi miktarlara bir bakın derim belki iş görür. Attığınızın aynısı değil ama.

Reav

80+ Silver
MSI bir ekran kartın var, bence kasanın fotosunu çekip MSI türkiye sayfasına instagramdan mailden her yerden görsel atıp "ekran kartımın oraya süslük bir msi ejderha figürü verirmisin canım msı" diyip bi şansını dene :D. Aynı şekilde bende Gigabyte - Aorus un kuş figürünü beğenmiştim bi ara ama genelde satılmıyor bunlar. Markadan istersen hediye gönderebilir belki bazen yapıyorlar öyle tatlılıklar.
Anakartımda msi ama msidada yoktur bence sınırlı sayıda üretmişler yinede şansımı deneyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki işine yarar diye atayım dedim. 3D tasarımınızı basan arkadaşlar oluyor cüzi miktarlara bir bakın derim belki iş görür. Attığınızın aynısı değil ama.

Bunun Boya olayı nasıl oluyor ki?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Anakartımda msi ama msidada yoktur bence sınırlı sayıda üretmişler yinede şansımı deneyeyim.

Sınırlı sayıda fakat genelde onların elinde duruyordur :D. Denemek bedava ne kaybedersin sanki.

Top Bottom