Neler Yeni

Minik msi ejderha figürünü nereden bulabilirim?

Reav

80+ Silver

Leaden_Viever

80+ Bronze
Sınırlı sayıda fakat genelde onların elinde duruyordur :D. Denemek bedava ne kaybedersin sanki.
Msi fanboyluğu yapıp üstüne bütün ekipmanlarım msi dersen figürü bırak seni işe alırlar:D ama gene vermezler ise 3d yazıcı ile basıyorlar onlardan satın alabilirsin

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika
Belki işine yarar diye atayım dedim. 3D tasarımınızı basan arkadaşlar oluyor cüzi miktarlara bir bakın derim belki iş görür. Attığınızın aynısı değil ama.

Kendin boyuyorsun ya da aldığın yer boyuyor hangi boyalar kullanılır bilemiyorum. Kırmızı flementle basarlarsa en azından boyaman gereken yer az olur

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Msi fanboyluğu yapıp üstüne bütün ekipmanlarım msi dersen figürü bırak seni işe alırlar:D

Benden feci Aorus Gigabyte fanboyu olurda dizginliyorum işte kötü ürününe kötü diyorum istedikleri gibi olmaz :D. (PSU ve anakart Gigabyte, ekran kartını gigabyte çok aradım ama malesef MSI denk geldi :( )

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mahir
Anakartımda msi ama msidada yoktur bence sınırlı sayıda üretmişler yinede şansımı deneyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun Boya olayı nasıl oluyor ki?
Bu modeli basabilirim kırmızı filamentle eğer bulamazsan. Diğer yerlerini de boyarım.

Reav

80+ Silver
Benden feci Aorus Gigabyte fanboyu olurda dizginliyorum işte kötü ürününe kötü diyorum istedikleri gibi olmaz :D. (PSU ve anakart Gigabyte, ekran kartını gigabyte çok aradım ama malesef MSI denk geldi :(
msi ın kendisindede yokmuş onun yerine anahtarlık msi logosu gönderebiliriz dediler onuda istemiyordum zaten kaldı öyle

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
msi ın kendisindede yokmuş onun yerine anahtarlık msi logosu gönderebiliriz dediler onuda istemiyordum zaten kaldı öyle

Vay be bişey gönderiyolarmış :D. Bence o bile bişey. Aorus chibi figürü yurt dışında 30 dolardan satılıyormuş direk Gigabyte tarafından kesin MSI da yapmaya başlar bi yerden sonra :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,198
Üyeler
165,655
Son üye
Esraderee