- Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru diyon bir deneyeyim instadan.Sınırlı sayıda fakat genelde onların elinde duruyordur . Denemek bedava ne kaybedersin sanki.
Doğru diyon bir deneyeyim instadan.Sınırlı sayıda fakat genelde onların elinde duruyordur . Denemek bedava ne kaybedersin sanki.
Msi fanboyluğu yapıp üstüne bütün ekipmanlarım msi dersen figürü bırak seni işe alırlar ama gene vermezler ise 3d yazıcı ile basıyorlar onlardan satın alabilirsinSınırlı sayıda fakat genelde onların elinde duruyordur . Denemek bedava ne kaybedersin sanki.
Kendin boyuyorsun ya da aldığın yer boyuyor hangi boyalar kullanılır bilemiyorum. Kırmızı flementle basarlarsa en azından boyaman gereken yer az olurBelki işine yarar diye atayım dedim. 3D tasarımınızı basan arkadaşlar oluyor cüzi miktarlara bir bakın derim belki iş görür. Attığınızın aynısı değil ama.
luck dragon from pc manufacturer by EAGLE_GAMES
i paid sum Indian dude to model this he is on fiver and did the .zpr file his fiver account is: https://www.fiverr.com/arvindkumar849 I personally don´t know this guy but he made a great model in my opinion,www.thingiverse.com
Msi fanboyluğu yapıp üstüne bütün ekipmanlarım msi dersen figürü bırak seni işe alırlar
Bu modeli basabilirim kırmızı filamentle eğer bulamazsan. Diğer yerlerini de boyarım.Anakartımda msi ama msidada yoktur bence sınırlı sayıda üretmişler yinede şansımı deneyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun Boya olayı nasıl oluyor ki?
msi ın kendisindede yokmuş onun yerine anahtarlık msi logosu gönderebiliriz dediler onuda istemiyordum zaten kaldı öyleBenden feci Aorus Gigabyte fanboyu olurda dizginliyorum işte kötü ürününe kötü diyorum istedikleri gibi olmaz . (PSU ve anakart Gigabyte, ekran kartını gigabyte çok aradım ama malesef MSI denk geldi
msi ın kendisindede yokmuş onun yerine anahtarlık msi logosu gönderebiliriz dediler onuda istemiyordum zaten kaldı öyle