Mining bitti vatana millete hayırlı olsun

Kurtuluş artık çok yakın gpuları yakın kardeşlerim.

Aynen şey gidi dijital paraların Bitcoin'den ibaret olması gibi komik.
Kardeşim ETH gidecek yerine başkası gelecek ETH bitince bu sektör bitmiyor.

Alternatif coinler bulmak için illa devam edenler olacaktır.
Mining bitsede çip krizi hala devam ediyor.

Aynen şey gidi dijital paraların Bitcoin'den ibaret olması gibi komik.
Kardeşim ETH gidecek yerine başkası gelecek ETH bitince bu sektör bitmiyor.
kimse tamamen bitecek demedi. ürünün değerini para veren insanlar belirler. miner yıllarca kazsın alan olmadıktan sonra ne olacak? ether de btc de markadır. yeni çıkan coinin markalaşması sürene kadar insanlar rahat etse yeter.

ben bitti demeden bitmez

Her yıl böyle olaylar oluyor ama bu sefer doğru olma ihtimali olduğunu düşünüyorum çünkü 3-4 gündür ekran kartı fiyat düşüşleri garip bir şekilde sert oldu bir ay önce 8000 TL'ye RX6600 rahat alıcı buluyordu 6500 liralık amazonda halen duruyor. Gerçek mi değil mi bilmiyorum ama fiyatlar düşsün kazan da kazansın oyun oynayanda ucuza ulaşsın

Her yıl böyle olaylar oluyor ama bu sefer doğru olma ihtimali olduğunu düşünüyorum çünkü 3-4 gündür ekran kartı fiyat düşüşleri garip bir şekilde sert oldu bir ay önce 8000 TL'ye RX6600 rahat alıcı buluyordu 6500 liralık amazonda halen duruyor. Gerçek mi değil mi bilmiyorum ama fiyatlar düşsün kazan da kazansın oyun oynayanda ucuza ulaşsın
en geç hazirana kadar tamamlanacak diyorlar zaten. emin olmamakla birlikte düşüşler bundan kaynaklanıyor.

Durumla ilgili bilgi isteyenler bu videoyu izleyebilir. Sanki çok da bitecek gibi durmuyor.

La durun şimdi
Ekran kartı fiyatları ne olur siz onu söyleyin

Boş şeyler, fazla bir beklenti içine girmeye gerek yok. Artık bundan sonra eskisi gibi ekran kartlarına yoğun talep olacağını hiç sanmıyorum....

Muhtemelen fiyatlar düşer hatta bu ay nvidianın 3090 3080 3070 şerde baya düşüş oldu.

Geri