Neler Yeni

Mining için neler gerekir ne yapmam lazım

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Bir ekran kartı ile yapılacak iş değil. Ama yapamazsınız demek değil bu.
Ben şimdi 1660 Ti ile, sadece bir tane kartım var, RVN Coin kazıyorum. ETH hepsinden çok kazandırır ama 0.1 olmasını beklemek ve olduktan sonra da 2 hafta beklemek zorundasınız. Sıcak para isterseniz günlük 10 lira -15 lira kazandırabilecek RVN Coin var.
Ben 12 den beri açık bıraktım şu an 0,58 dolar var. Benim için iyi para çünkü benim ihtiyacım küçük. Babam 1 TL olsa bile Netflixe para vermez. Kendime Netflix parası çıkartana kadar kazacağım.
RVN nin yanı sıra Firo Coin e de bakabilirsiniz.
matıklıymış :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alparslan Ercan
Bir ekran kartı ile yapılacak iş değil. Ama yapamazsınız demek değil bu.
Ben şimdi 1660 Ti ile, sadece bir tane kartım var, RVN Coin kazıyorum. ETH hepsinden çok kazandırır ama 0.1 olmasını beklemek ve olduktan sonra da 2 hafta beklemek zorundasınız. Sıcak para isterseniz günlük 10 lira -15 lira kazandırabilecek RVN Coin var.
Ben 12 den beri açık bıraktım şu an 0,58 dolar var. Benim için iyi para çünkü benim ihtiyacım küçük. Babam 1 TL olsa bile Netflixe para vermez. Kendime Netflix parası çıkartana kadar kazacağım.
RVN nin yanı sıra Firo Coin e de bakabilirsiniz.
Peki elektirik ? Bende bunu düşünüyorum çok gidermi acaba 24 saat açık kalınca

Kmlksz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet
Peki elektirik ? Bende bunu düşünüyorum çok gidermi acaba 24 saat açık kalınca
Tükettiğiniz Watt değeri/1000 *24 saat*30gün*0,8(kayseride elektriğin kW bu kadar)

Örnek olarak ben 210 Watt tüketiyorum iki kart ile 24 saat 1 ay açık bıraktığım zaman

210/1000*24*30*0,8=121 tl

Top Bottom