Bütçe diyorsunda 6'lı anakart için 10 bin TL verecek halimiz yok

.
MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
XPG 8GBX1 3000MHZ SINGLE DDR4 RED GAMMIX
www.mediamarkt.com.tr
Her birinden 2 tane. Güç kaynağı ise;
Cooler Master MPE-7501-ACABW-BEU MWE V2 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Güç kaynağından 4 tane alacağız. Her anakarta yani rige 2 tane çoklayıcıyla birlikte.
Herhangi bir sorun var mı? Riser bakmadık daha Riserler içinse v009 öneriliyor. Güç kaynağı kronik coilwhine sorunluymuş bu performansa veya kaliteye etki etmiyor yani bizlik bir problem oluşmaz uygundur. Tüm ekran kartları 1660 Super olacaz araya 2060'lar girebilir.
Sanane ya senin bilgisayarım alıp alamamanda? Ben bu işe 100-200 bin TL harcıyorum sermaye kuruyorum seni ne haddine benim ne yapıp yapmayacağım?