Neler Yeni

Mining nasıl yapılır hangi parçalar alınır nasıl para kazanılır ekran kartında bilgi verirmisiniz

Abdullah021

80+ Bronze
Mining yapmak istiyorum kaç tane ekran kartı hangi işlemci hangi psu biraz bilgi verirmisiniz teşekkürler

En İyi Cevap
1
Rx 580 8gb, rx 5500 8gb, rx5600 8 gb ile olabilir etherium kazacaksanız en az 4gb vrami olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx 580 8gb, rx 5500 8gb, rx5600 8 gb ile olabilir etherium kazacaksanız en az 4gb vrami olması lazım
4gb dan fazla

El-Kado

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kadir C
Mining yapmak istiyorum kaç tane ekran kartı hangi işlemci hangi psu biraz bilgi verirmisiniz teşekkürler
ya mining yapınca para kazanıyosunuz anlıyorum tamam ama bu yaptığınız aç gözlülüktür sen ve senin gibiler yüzünden bilgisayar fiyatları artıyor binlerce kişi derslerine erişemiyo bile

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bu forumda mining cilere destek yok başka foruma sizin yüzünüzden pc alamıyoruz

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
ya mining yapınca para kazanıyosunuz anlıyorum tamam ama bu yaptığınız aç gözlülüktür sen ve senin gibiler yüzünden bilgisayar fiyatları artıyor binlerce kişi derslerine erişemiyo bile
Ya kes senin gibiler de oyun oynayıp de ülkeye katkı sağlıyor ne kendilerine. Canlı dersler başlayalı bir yıl oldu bahane etme.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Enver süsme
ders ne alaka dostum. Telefonu olmayan mı var ? Oyuncu bilgisayarı ile ebaya girmek abartı amaç ders ise. Hocam benim gpu gücüm düşük giremiyorum felan mı di,yorsunuz ?

El-Kado

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kadir C
Ya kes senin gibiler de oyun oynayıp de ülkeye katkı sağlıyor ne kendilerine. Canlı dersler başlayalı bir yıl oldu bahane etme.
yürü git işine ya ülkenin başındakilerin yararı yok ülkeyi benmi kurtarcam oynayamadığım oyunla
hem 5000 tl biriktirdim sizin yüzünüzden ekran kartı kalmadı 10 senelik bilgisayarla işten eve evden işe yapıyom

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
yürü git işine ya ülkenin başındakilerin yararı yok ülkeyi benmi kurtarcam oynayamadığım oyunla
hem 5000 TL biriktirdim sizin yüzünüzden ekran kartı kalmadı 10 senelik bilgisayarla işten eve evden işe yapıyom
Kim ne işine geliyorsa ona göre konuşuyor eğer mining yapan varsa ETH düşmesin diyor mining yapmayan ETH düşsün diyor kim ne yapıyor sizene arkadaş ben de bilgisayarsız oturuyorum ekran kartı stoğu olmadığı için bekliyorum ama bu kimseye laf etme hakkı doğurmuyor bana.

Top Bottom