riser performans düşürmüyor muMining için alıyorum, yani riser kullanacağım.
Elimde msi ventus modeli var test amaçlı olarak yaklaşık 4 gün bir çok ayar denedim bende problem olmadı. Hangi modeli kullanıyordunuz acaba. Soğutma açısından da memnunum elimdeki karttan.Ben 32.5'e çıkarıyorum ama çeşitli hatalar veriyor. Siyah ekran thorttle ya da ekranda çizikler gibi.
V7 ve üstü düşürmüyorçriser performans düşürmüyor mu
Msı Ventus, Asus Dual, Zotac Twin, Evga ScX.Elimde msi ventus modeli var test amaçlı olarak yaklaşık 4 gün bir çok ayar denedim bende problem olmadı. Hangi modeli kullanıyordunuz acaba. Soğutma açısından da memnunum elimdeki karttan.
Bu da görür de bu v6 galiba 7'de olabilir ama v9 öneririm. Google'dan atayımV7 üstü derken, ne anlama geliyor ?
bu iş görür mü ?
6 veya daha fazla kartı x16 slotuna takabileceğiniz bir anakart bulunuyor mu
bu riserlara sata kablosu ile güç veriliyor diye biliyorum, psu da 6 adet sata güç kablosu mu olması lazım ?Bu da görür de bu v6 galiba 7'de olabilir ama v9 öneririm. Google'dan atayım
sığmaz ki bunaAsus X99-E Ws Intel X99 Soket 2011v3 Ddr4 3200mhz (o.c) 7*pcı-E Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus X99-E Ws Intel X99 Soket 2011v3 Ddr4 3200mhz (o.c) 7*pcı-E Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comAsus P9x79-E Ws Intel X79 Soket 2011 Ddr3 2400mhz(o.c.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus P9x79-E Ws Intel X79 Soket 2011 Ddr3 2400mhz(o.c.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet riser'a sata ve 6pin kablolarını bağlıyorsun. Yani anakartta sata ve moleksi bol olsun söylemeyi unuttum.bu riserlara sata kablosu ile güç veriliyor diye biliyorum, psu da 6 adet sata güç kablosu mu olması lazım ?
sata güç kablosu anakarttan mı gelecek ?Evet riser'a sata ve 6pin kablolarını bağlıyorsun. Yani anakartta sata ve moleksi bol olsun söylemeyi unuttum.