Mining sıcaklık değerleri ve MH

daha fazla mh değeri için power limit 78 temp 84 core clock -502 memory clock +1200 deneyin sorun çıkarsa memory clock düşürün biraz

Power Limit 85
Temperature limit 70
Core Clock -105
Memory Clock +890
Fan speed %55

KARDEŞİM CAHİL MİSİN? EKRAN KARTININ VRAM'İ CEHENNEM GİBİDİR ŞU AN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA.
Aynen cahilim. VRAM ile VRM'i aynı görüp yaptığı büyük yazım yanlışını bile görmeyen senden bir şeyler öğreneceğim hatta :D

Ayrıca kimse kimsenin "kardeşi" değil burada. Sanaldayız, hitabetine dikkat et.

sorun yoksa bu ayarlarda bırakıyorum sabaha kadar

68’e indirdim sıcaklığı şu anda
Power limiti kesinlikle düşür. En az 78 oluyorsa şimdilik 78 yap ama o sıcaklıkla mining yapılmaz. Benim kart maksimum 57 derece oluyor ki o bile biraz fazla. Millet 50-52 derece arasında kullanıyor.

Uygunsuz davranış
Aynen cahilim. VRAM ile VRM'i aynı görüp yaptığı büyük yazım yanlışını bile görmeyen senden bir şeyler öğreneceğim hatta :D

Ayrıca kimse kimsenin "kardeşi" değil burada. Sanaldayız, hitabetine dikkat et.
SENİN GİBİ BEYİN YOKSUNU BİRİ ZATEN KARDEŞİM OLAMAZ. HARF HATALARI OLABİLİR BU KADAR MI BEYİN YOKSUNUSUN?

SENİN GİBİ BEYİN YOKSUNU BİRİ ZATEN KARDEŞİM OLAMAZ. HARF HATALARI OLABİLİR BU KADAR MI BEYİN YOKSUNUSUN?
Cidden ortada bir kavga bile yokken yüce Caps Lock'una ve dağarcığındaki acil durum düğmesi olan hakaretlere mi başvuruyorsun?
Hala senle konuşuyor olmam bile hata.

bu ayarlarla 33 mh civarı bir değer alabilirsiniz. sıcaklık 67 dercelerde gezer

bu ayarları yapınca görüntü gitti bir daha da gelmedi, BIOS sıfırlayıp bilgisayarı güvenli moda sokup, güvenli moddan MSI Afterburner kaldırınca düzeldi, tekrar da yüklemedim, 50-100 kazancaz diye 6.000 liralık kartı pert edicez ayak üstü 😂

Geri