darkusmerkDA
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
daha fazla mh değeri için power limit 78 temp 84 core clock -502 memory clock +1200 deneyin sorun çıkarsa memory clock düşürün biraz
VRM ne alaka?Power Limit düşürsene o sıcaklık ney? Sıcaklık oysa VRM'lerin sıcaklığını düşünemiyorum bile.
KARDEŞİM CAHİL MİSİN? EKRAN KARTININ VRAM'İ CEHENNEM GİBİDİR ŞU AN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA.VRM ne alaka?
bu ayarlarla 33 mh civarı bir değer alabilirsiniz. sıcaklık 67 dercelerde gezerdaha fazla mh değeri için power limit 78 temp 84 core clock -502 memory clock +1200 deneyin sorun çıkarsa memory clock düşürün biraz
Aynen cahilim. VRAM ile VRM'i aynı görüp yaptığı büyük yazım yanlışını bile görmeyen senden bir şeyler öğreneceğim hattaKARDEŞİM CAHİL MİSİN? EKRAN KARTININ VRAM'İ CEHENNEM GİBİDİR ŞU AN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA.
Power limiti kesinlikle düşür. En az 78 oluyorsa şimdilik 78 yap ama o sıcaklıkla mining yapılmaz. Benim kart maksimum 57 derece oluyor ki o bile biraz fazla. Millet 50-52 derece arasında kullanıyor.sorun yoksa bu ayarlarda bırakıyorum sabaha kadar
68’e indirdim sıcaklığı şu anda
SENİN GİBİ BEYİN YOKSUNU BİRİ ZATEN KARDEŞİM OLAMAZ. HARF HATALARI OLABİLİR BU KADAR MI BEYİN YOKSUNUSUN?Aynen cahilim. VRAM ile VRM'i aynı görüp yaptığı büyük yazım yanlışını bile görmeyen senden bir şeyler öğreneceğim hatta
Ayrıca kimse kimsenin "kardeşi" değil burada. Sanaldayız, hitabetine dikkat et.
Cidden ortada bir kavga bile yokken yüce Caps Lock'una ve dağarcığındaki acil durum düğmesi olan hakaretlere mi başvuruyorsun?SENİN GİBİ BEYİN YOKSUNU BİRİ ZATEN KARDEŞİM OLAMAZ. HARF HATALARI OLABİLİR BU KADAR MI BEYİN YOKSUNUSUN?
bu ayarlarla 33 mh civarı bir değer alabilirsiniz. sıcaklık 67 dercelerde gezer