Mining Sistemim Hakkında

bextrium

80+
Reaksiyon skoru
276
Selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır bu işi yapıyorum. Kendimce araştırıp öğrenmeye çalışıyorum. Teknik konulara ve işlere ilgiliyim biraz :)
Tabi ki bir çok şey öğrendim. Ama bu işi uzun zamandır yapan bir çok arkadaş vardır muhakkak forumda. Sistemimi sizlerle paylaşıp yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istedim.
4 kartlık bir sistemim var. Aşağıya görseli bırakıyorum. Yaklaşık bir haftadır Eth+Ton Dual kazım yapıyorum. Isı değerlerim ve güç tüketimim nasıl sizce?

Eth: 119.5 MH
Ton: 4.766 GH/s
Anakart: Asus P5QC DDR3
İşlemci: İntel Q9400
Power Supply: Sharkoon Ss-Cool Zero 650W 80+ Gold

eth-ton.png

Aslında rx 5500xt satılarak rx 6600 veya rx 6600xt zorlanabilir. Yani bence böylesi bence daha mantıklı olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve güç tüketimi bana biraz fazla geldi sanki.

Rx 6600 için hangi uv ve oc değerlerini kullandın ? Bende 3 gündür rx 6600 ümle dual mining deniyorum team redminer ile ve toncoin 1.2 gh veriyor. Isı değerlerin bence iyi. Rx 6600 üm dual miningte yaklaşık senin kartlar kadar harcıyor, gayet normal görünüyor. Hem çekirdek hemde bellekle mining yapılarak bu watt değerlerine ulaşılması gayet normal.

Burada 50w güç tüketimi aldığını ve bu ayarları vermiş. Deneyebilirsin. Bu site her hafta bu değerleri güncelliyor. Her hafta olmasada 2 3 haftada bir yeniliyor. O zamana göre değişiyor.

Burada 50w güç tüketimi aldığını ve bu ayarları vermiş. Deneyebilirsin. Bu site her hafta bu değerleri güncelliyor. Her hafta olmasada 2 3 haftada bir yeniliyor. O zamana göre değişiyor.
O değer ethereum madenciliği için. Arkadaş ton + eth kazımı yapıyor.

Aslında rx 5500xt satılarak rx 6600 veya rx 6600xt zorlanabilir. Yani bence böylesi bence daha mantıklı olurdu.

Ve güç tüketimi bana biraz fazla geldi sanki.
Aynı şeyi düşünüyordum bende. Ama ilk kartım olduğu için biraz duygusal bağım var 😁 Bi de üşengeçlik diyelim.

Ton ne oluyor tam olarak eth duymuştum ama tonu duymadım hiç. Eth 2.0 versiyonu mu oluyor yoksa?
Ton yeni bir altcoin. İşlemci çekirdeği ile kazılıyor. Güzel tarafı hem ton coin hemde eth kazılabiliyor bazı kartlarda. Bende 3 gündür deniyorum bakalım.

Aynı şeyi düşünüyordum bende. Ama ilk kartım olduğu için biraz duygusal bağım var 😁 Bi de üşengeçlik diyelim.
😂😂 Malesef ilk kartın olsa bile verimsiz olduğunu söylemem lazım. Yani rx 6600xt alırsın mis gibi. Olmadı rx 6600. Mis gibi iş yapar gerçekten. Ama alırsan belki rtx 3060 da bakabilirsin. Gerçi onun bunlarla beraber çalışırmı bilmiyorum ama çalışır belki ya.

Rx 6600 için hangi uv ve oc değerlerini kullandın ? Bende 3 gündür rx 6600 ümle dual mining deniyorum team redminer ile ve toncoin 1.2 gh veriyor. Isı değerlerin bence iyi. Rx 6600 üm dual miningte yaklaşık senin kartlar kadar harcıyor, gayet normal görünüyor. Hem çekirdek hemde bellekle mining yapılarak bu watt değerlerine ulaşılması gayet normal.

Ben de teamred miner kullanıyorum. Teşekkür ederim yorumların için.

Yeni görseli yükleyeceğim hemen. Az önce yanlış paylaşmışım.

Ekler

• Screenshot_2022-02-10-11-30-57-97.jpg
    Screenshot_2022-02-10-11-30-57-97.jpg
    328.8 KB · Hit: 42
Ton yeni bir altcoin. İşlemci çekirdeği ile kazılıyor. Güzel tarafı hem ton coin hemde eth kazılabiliyor bazı kartlarda. Bende 3 gündür deniyorum bakalım.
Ne kadar kazandırıyor. Ve eth miningine ne kadar etki ediyor. Yani ikisi birlikte çalışıyorsa ya bir iş var yada bir kısmını o kullanıyor.

@turquoise.blue en alttaki rx 6600
IMG_20220217_093235.jpg

Ne kadar kazandırıyor. Ve eth miningine ne kadar etki ediyor. Yani ikisi birlikte çalışıyorsa ya bir iş var yada bir kısmını o kullanıyor.
İkisi birlikte şuan için bana yaklaşık 8.5 dolar kazandırıyor günlük.

Oradaki VRAM miktarını hesapladımda 7,984375GB çıktı 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,214
Üyeler
190,172
Son üye
akoreise
Geri