EmreBey52
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,203
ne alaka şimdi ?Sigara içem alkol içem zina yapam israf yapam haram olmasın domuz eti yiyem kripto para alam haram olsun.
Anladım ab.
ne alaka şimdi ?Sigara içem alkol içem zina yapam israf yapam haram olmasın domuz eti yiyem kripto para alam haram olsun.
Anladım ab.
Altın'ın yok olma ihtimali yok ve bir dayanağı var. kripto paralar ise dedikodu'dan dahi etkilenebiliyor. Aradaki fark bu.Yahu sen beni anlamıyormusun?
Altın alıp yatırım amaçlı almakta sorun yok
Kripto paradada yatırım amaçlı alıyoruz
diyanet denen kurum faize helal diyen bi kurum çok önemsemeEvet arkadaşlar okuyunca banada mantıklı geldi, haram değil dediğim herkesden özür dilerim aklım başıma geldi.
Yarın bugün ölüm var ben uzak duruyorum bu işten sizden de çekilmenizi öneririm.Diyanetin açıklaması çok mantıklı geldi.
Alıntıyı görüntüle
Örnek olarak bu son zamanda kripto paranın inanılmaz düzeyde uçmasını kimse açıklayamıyor.Altın'ın yok olma ihtimali yok ve bir dayanağı var. kripto paralar ise dedikodu'dan dahi etkilenebiliyor. Aradaki fark bu.
Kaynak?diyanet denen kurum faize helal diyen bi kurum çok önemseme
Diyanet devletin yaptığı faiz e helal dedi kişinin değil. Devlet faiz yapmadan şu dünyada hayatta kalamaz. Biraz düşün.diyanet denen kurum faize helal diyen bi kurum çok önemseme
Kaynak?
Şu an kripto borsalarda 1 trilyon Dolar'ı aşkın para var.Örnek olarak bu son zamanda kripto paranın inanılmaz düzeyde uçmasını kimse açıklayamıyor.
Dayanak olmadığı için diyanet haram demiş.![]()
Diyanet devletin yaptığı faiz e helal dedi kişinin değil. Devlet faiz yapmadan şu dünyada hayatta kalamaz. Biraz düşün.
![]()
Diyanet faizli işleme onay verdi
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, TOKİ'nin faiz işletilen sosyal konut projelerinin caiz olduğunu duyurduwww.birgun.net