Mining Yaparken Hatalar Almaya Başladım?

20 gündür minning yapıyorum, bugün hatalar almaya başladım. Aldığım hatalar şöyle:
1)İncorrect eth share from gpu
2)Share rejected in 71ms
3)3 consecutive shares rejected by the pool
2dk da bir böyle hatalar gelmeye başladı, sebebi ne olabilir?
Bence kesin kazim değerlerini düşürücekler mesela önceden günlük tahmini geliri 150 180 gelen 100 e düşürücekler çünkü eth çok arttı ve herkes başladı artık mining e

Ethermine geri geldi ama kazancım 35 dolardı 25 dolara düşmüş??? Varmınaynısı olan

Bence kesin kazim değerlerini düşürücekler mesela önceden günlük tahmini geliri 150 180 gelen 100 e düşürücekler çünkü eth çok arttı ve herkes başladı artık mining e
Olmaz bence, kendi topuklarına sıkmak olur. Binancepool, nicehash gibi cok program var onlara geçer herkes.

Olmaz bence, kendi topuklarına sıkmak olur. Binancepool, nicehash gibi cok program var onlara geçer herkes.
Çok fazla geçen olmaz bence yine en fazla onlar verirler yine ama şu son 5 6 günde baya değerleri yükselttiler onceden böyle değildi onu yaparlar kesin

Ethermine geri geldi ama kazancım 35 dolardı 25 dolara düşmüş??? Varmınaynısı olan
Gelmedi hâla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla geçen olmaz bence yine en fazla onlar verirler yine ama şu son 5 6 günde baya değerleri yükselttiler onceden böyle değildi onu yaparlar kesin
Paraları alıp kaçtılar... Akşama haberlerde(!)

Site gelmiş bulunmakta, girilebiliyor. Ayrıca valid share de almaya başladım. Düzeldi gibi.

Gelmedi hâla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paraları alıp kaçtılar... Akşama haberlerde(!)
Ben en son paramı aldım şu an içerde 270 lira kaldı inşallah öyle bise olmaz ya şaka gerçek olmasında 😂

Bende de yok hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,578
Üyeler
186,350
Son üye
Csersa2
Geri