Daha iyisi bulunur gibi face gruplarindan tuflar çok sıcak çalışıyorHocam 500 daha koyarsanız garantili var
Alıntıyı görüntüle
Daha iyisi bulunur gibi face gruplarindan tuflar çok sıcak çalışıyorHocam 500 daha koyarsanız garantili var
Alıntıyı görüntüle
Daha iyisi bulunur gibi face gruplarindan tuflar çok sıcak çalışıyor
Tuf un sıcaklığı iyi diye biliyorumDaha iyisi bulunur gibi face gruplarindan tuflar çok sıcak çalışıyor
hee sağolasın bilgilendirme için önceden uyguna geliyodu da popüler olunca arttı demekkiface gruplarındada bu civarda fiyatlar
Hocam adamın sattığı kart 83 derece 100 fanAsus TUF RTX 3080 OC İncelemesi | Donanim Arşivi
Geçtiğimiz gün sizler için RTX 3080 Founders Edition incelemesini yapmıştık. Fakat bugünden itibaren farklı markaların özel tasarımlara sahip RTX 3080 modeldonanimarsivi.com
Donanım Arşivi'de 68 derece yazmış
bakım yapılması lazım muhtemelen ve garantili attım zaten onu alacak adamHocam adamın sattığı kart 83 derece 100 fan
Bakımı pahalı oluyor mu? Hiç yapmadımbakım yapılması lazım muhtemelen ve garantili attım zaten onu alacak adam
termal macun bide termal pedBakımı pahalı oluyor mu? Hiç yapmadım
Minigli kart alma ben aldım pişmanımSahibinden ekran kart bakarken adamın biri ucuza ekran kartı satıyordu niye bu kadar ucuz diye bakınca 3 ay mining yapıldığını öğrendim. Adama testlerini yapmasını istedim ve adam ekran kartı 80 derece gördüğünü söyledi acaba bu ekran kartını alsam padlerini değiştirme gibi şeylerini yaparsam tekrar düzgün çalışır mı?
E o zaman aorus alsam aynı şeyi olacak buda mining yapılmış 100de 83 derece mi olurtermal macun bide termal ped
yukarda yazdıklarıma bak biE o zaman aorus alsam aynı şeyi olacak buda mining yapılmış 100de 83 derece mi olur
Pek anlamadım kafam karıştı dayukarda yazdıklarıma bak bi