Neler Yeni

Yardım Mining yapılmış kart düzeltilir mi?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Pek anlamadım kafam karıştı da
Sen 100 fan hızıyla 83 derece olan kartı alırsan büyük ihtimal elinde patlar çok kısa sürede çünkü o fan devri ile o derecelerde dolaşıyorsa mining yaparken kartın kaba tabirle anası bellenmiştir fakat attığım kartın bakımları pek aksatılmamış muhtemelen yine de test falan istersin veya nolur nolmaz bakım yaparsın/yaptırırsın. Ki ben 2. el kart aldığımda ne olursa olsun bakım yapıyorum.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Sahibinden ekran kart bakarken adamın biri ucuza ekran kartı satıyordu niye bu kadar ucuz diye bakınca 3 ay mining yapıldığını öğrendim. Adama testlerini yapmasını istedim ve adam ekran kartı 80 derece gördüğünü söyledi acaba bu ekran kartını alsam padlerini değiştirme gibi şeylerini yaparsam tekrar düzgün çalışır mı?
miningte padlerden ziyade ağır işlemle düzeltilecek parçalar olması potansiyeldir. örn: VRAM, mosfet, pcb içindeki yollar, kapasitörler vs vs yani kısa gpu dışında her şey bunların düzeltilmesi tamir gerektirir. bu yüzden mining kartlara tamirciler jargon ağzında vrami kızarmış kartlar der. keşke mining kartı bir pad bir termal macunla geri getirebilsek. bunu anlatmaya çalışıyorum sürekli mining kart almak isteyenlere ama malesef bizde bir kanı var padleri değiş macunu yenile ısı 65 mi harika al gitsin. yok böyle bişey yani. mining kart risktir alırsın ama üreticilerin dediği gibi normal kullanılmış kartlara nazaran tamir gerektiren arıza ihtimali çıkarması daha yüksektir. kimi alır kart banamısın demez çalışır kimisi alır 3 ay soran vram hatası verir gidip set halinde değiştirirsin min 1500-2000tl tutar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Güler
Sen 100 fan hızıyla 83 derece olan kartı alırsan büyük ihtimal elinde patlar çok kısa sürede çünkü o fan devri ile o derecelerde dolaşıyorsa mining yaparken kartın kaba tabirle anası bellenmiştir fakat attığım kartın bakımları pek aksatılmamış muhtemelen yine de test falan istersin veya nolur nolmaz bakım yaparsın/yaptırırsın. Ki ben 2. el kart aldığımda ne olursa olsun bakım yapıyorum.
Linkini atabilir misiniz

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Aynı benim kart 😎

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
Linkini atabilir misiniz
Hocam sen gruba gir ordan kartlara bak postta atabilirsin 3080 arıyorum gibi güzel bi kart bul yine konu açarsın yardımcı oluruz 3080ler var baya grupta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd tercih edersen daha ucuza 3080 dengi tertemiz de bulursun bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Güler
Hocam sen gruba gir ordan kartlara bak postta atabilirsin 3080 arıyorum gibi güzel bi kart bul yine konu açarsın yardımcı oluruz 3080ler var baya grupta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd tercih edersen daha ucuza 3080 dengi tertemiz de bulursun bu arada
Facebook'ta marketplace diye bir yer mi var acaba orayı diyorsunuz yoksa bu grub işi farklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Güler
Gpu world turkiye hocam grup
Grupların birinden rtx3080 suprim 10k a satıyor testleri böyle nasıl
received_1339147900344926.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular