Neler Yeni

mınıng yapıyorum 2 hafta pc ye bakamıcam sıkıntı olursa ne yapmalıyım

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
arkadaşlar herkeze merhaba
Mınıng yapıyorum imzadaki pc ile 2 hafta evde olamıcam ve olurda elektirikler giderse yada pc ye bakmayınca hiç sistem mınıngi durdurursa ne yapmam gerek 16 gün olucak daha hiç durdunu göremedim ama her sabah aksam pc deyim başındayım yani internette felan takılıyom ben 2 haftalına gittim zaman mınıng yapmayı durdururmu acaba yada elektirler gitse bir yazılım kursam otomatik pc açıcak ve mınıng i başltıcak gibi felan varmı bildiğiniz öyle bir sistem varmı

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Mınıng yapıyorum imzadaki pc ile 2 hafta evde olamıcam ve olurda elektirikler giderse yada pc ye bakmayınca hiç sistem mınıngi durdurursa ne yapmam gerek 16 gün olucak daha hiç durdunu göremedim ama her sabah aksam pc deyim başındayım yani internette felan takılıyom ben 2 haftalına gittim zaman mınıng yapmayı durdururmu acaba yada elektirler gitse bir yazılım kursam otomatik pc açıcak ve mınıng i başltıcak gibi felan varmı bildiğiniz öyle bir sistem varmı
Yok diye biliyorum şans isi sen birak git

LaMorte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, kamera, TV
Herkes yerine herkes yazarsan sorun olmaz gibi. BIOS ayarlarından bahsettiğin ayarı etkinleştir ve program başlangıç programlarına girebiliyorsa başlangıç programlarında etkinleştirin.

Galatasaray8

80+ Bronze
Kesintisiz Güç Kaynağı Alırsan elektrik gittiğinde depolanan elektriği kullanır.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Nicehash kullanırsan elektrik gittiğinde telefonudaki nicehash uygulamasını kullanarak başlatabilirsin

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nicehash kullanırsan elektrik gittiğinde telefonudaki nicehash uygulamasını kullanarak başlatabilirsin
hocam o mınıng i takip etme galiba bende var öyle bir uygulama sistem durdukan 10 dk sonra mesaj veriyor rig offline diye yada yavaşlarsa uyarı veriyor bir ayar var biostan onu yapamadım ben yardımcı olurmusun hocam şurdaki linkte anlattıkalrını yaptım ama olmuyor
en beğenilen yorumda anlatmış daha 2006 dan kalma konu ama aynı ayarlar bende de var Always on yaptm sistem açıkken pirizden çıkardım taktım olmadı

Efem1905

80+ Bronze
havuzdan düşme vs olursa team wiewer dan bağlanabilirsin tel de teamwiewerde kolay erişim eklersen şifre id girmeden bağlanabiliyorsun pc ye.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
havuzdan düşme vs olursa team wiewer dan bağlanabilirsin tel de teamwiewerde kolay erişim eklersen şifre id girmeden bağlanabiliyorsun pc ye.
hocam bu işlemleri detaylı anlat video varmı yada bağlama işlemini daha detaylı tariş edebilirmisin ve de sistem kapanıp açıldında team wiewer e erişimim olurmu ordan pc yi elektirik kesintisinde açabilirmiyim

Efem1905

80+ Bronze
hocam bu işlemleri detaylı anlat video varmı yada bağlama işlemini daha detaylı tariş edebilirmisin ve de sistem kapanıp açıldında team wiewer e erişimim olurmu ordan pc yi elektirik kesintisinde açabilirmiyim

Biosdan power ile ilgili bir ayar vardı psu yu açınca direk sistemde açılıyor onu açarsanız elektrik gidip geldikten sonra direk sistem açılması lazım daha sonra Team wiewer dan açarsanız mining programını.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Sistem kapanirsa acilmaz teamviewer ise yaramaz pc elektrip gidip gelirse oto acilmasini saglaman lazim birde elektrikler 16 gun gitmicek merak etme

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
5C3266C0-F294-40A7-B157-B916087331D5.jpeg