SIR_INDO_SCARF
80+ Silver
170mh 200w ile vay anasını bee.Nvdia a100 olması lazım
170mh 200w ile vay anasını bee.Nvdia a100 olması lazım
Ben çok oyun oynayan birisiyim ama mining yapmak ekran kartının ömrünü tüketirmi? Oyunlarda fps düşmesi olurmu acaba bilginiz varmı?Gayet mining yapılabilir. Her ay harçlığın olur. Yok elektrik fiyati arttı yok bilmem ne. Anca kârları düştü de laf ediyor miningciler. Eth düşse de elektrik fiyatları artsa da her türlü harçlık bırakır sana. İnternette mining gelir gider hesaplamalari var oradan gelir hesabı yapabilirsin.
Hayır tüketmez. Kartı serin ve düzgün oc ayarlarıyla kullanırsan bir problem olmaz.Ben çok oyun oynayan birisiyim ama mining yapmak ekran kartının ömrünü tüketirmi? Oyunlarda fps düşmesi olurmu acaba bilginiz varmı?
Mining oc uv ayarlarını doğru yaparsan kart ısısı oyun oynarkenden daha düşük olur mining sırasında. Mining yapmak ömür azaltmaz, ekran kartını kullanmak ömür azaltır yani sen mining yerine oyun oynarsan o da ömrünü azaltır. Mining, oyun oynamaktan daha az yıpratır kısacası.Ben çok oyun oynayan birisiyim ama mining yapmak ekran kartının ömrünü tüketirmi? Oyunlarda fps düşmesi olurmu acaba bilginiz varmı?
Ortalama 400-500 TL aralığında bırakır güncel kurlara görePeki günlük 24 saat çalıştırdığım durumda gelen faturayıdan kazançtan çıkardığımızda aylık tahminen ne kadar kar edilir?
1 ayda elektrik olarak 36kw güç harcarsın. Bunu paraya vurursak eğer geri kalanlardan kısarsan ve 210kw altında kalırsan yaklaşık 50tl giderin olur. Ama aşarsa 75tl giderin olur.Peki günlük 24 saat çalıştırdığım durumda gelen faturayıdan kazançtan çıkardığımızda aylık tahminen ne kadar kar edilir?
Ozaman 1.5 yıl gibi bir sürede ekran kartının parası çıkmış olurOrtalama 400-500 TL aralığında bırakır güncel kurlara göre
Bugün yapılan hesaplara göre evet öyle. Ama pcde takılı kullandığın bir sistem olduğu için ister istemez full performans kullanamayacaksın kartı.Ozaman 1.5 yıl gibi bir sürede ekran kartının parası çıkmış olur