Mining Rig Demek istediniz herhalde 20 bin eskiden olurdu ekran kartı fiyatları uçtu 20000 TL'ye anca 2.el olur 50000tl anca olurMining yapmak istiyorum ve bununla ilgili ne kadar fiyata bilgisayar toplamam gerekir ve İnternet hızı mining için önemli mi?
Ekran kartı en az 6 gb vram olmalı diğer parçlar aşırı önemli değil en az 6 gb bi ekran kartı eğer 7 8 tane alirsan 1000w 90+ bir psu şart tabiMining yapmak istiyorum ve bununla ilgili ne kadar fiyata bilgisayar toplamam gerekir ve İnternet hızı mining için önemli mi?
En düşük RTX 3080 fiyatı 11 bin TL. 3 tane aldım diyelim. Bunun hazırlanma süreci veya mining yapmak için ne tür program gerekiyor. Yaklaşık 50K param var. Donanım arşivinin attığı videoyu izledim. 20 tane rx580 gerekiyorki 620mh kazma yapabilesin. Ama bunu 3080 veya 3090 ile 5 6 tane ile yapabiliriz. Benim anladığım bu şekilde. Demek istediğim ne tür program kurmam gerekiyor.Mining Rig Demek istediniz herhalde 20 bin eskiden olurdu ekran kartı fiyatları uçtu 20000 TL'ye anca 2.el olur 50000tl anca olur
ve enerjisini güneşten sağlamayı düşünüyorum. Herhangi bir zararı olur mu?Bir tane ekran kartıyla kar olmayacaktır.
5-10 tane olması lazım en az.
Yarın @Abdullah Hacıgül yeni video aticak kendi kurduğu sistemin getirdiği kar ile ilgili.En düşük RTX 3080 fiyatı 11 bin TL. 3 tane aldım diyelim. Bunun hazırlanma süreci veya mining yapmak için ne tür program gerekiyor. Yaklaşık 50K param var. Donanım arşivinin attığı videoyu izledim. 20 tane rx580 gerekiyorki 620mh kazma yapabilesin. Ama bunu 3080 veya 3090 ile 5 6 tane ile yapabiliriz. Benim anladığım bu şekilde. Demek istediğim ne tür program kurmam gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve enerjisini güneşten sağlamayı düşünüyorum. Herhangi bir zararı olur mu?