Neler Yeni

Mining Yapmak Mantıklı mı?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sadece tartışmak için açtım sizce mining yapmak mantıklımı mantıksızmı
1 Kart varsa onu öldürmekten başka işe yaradığını düşünmüyorum ekran kartı fiyatları ülkemizde çok pahalı parasını zor çıkarırsın

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,465
İsim
Mert Metshi
1-2 kartla yapılacak iş değil ancak 6-7 ve daha üstü sayıda ekran kartı ile güzel para kazanan insanlar var
sayısı farketmiyor ortalama 10 ayda ekran kartı parası çıkıyor

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Para illegal işler de kullanılabilir eğer borsa gibi olsa sıkıntı değil ama buradaki paranın kimden kime gittiği belli değil yani belli bir kayıt altında tutulmadığı için illegal işlerde kullanılabilir bu yüzden haram sayılıyor.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
hocam bilmiyorum ben fikrim bu yünde
aklını karıştırmak gibi olmasın benim düşünceme göre değil çünkü ortada bir emek var sen onunla uğraşıyorsun ayrıca kart alarak da para harcıyorsun ve bunun karşılın da para kazanıyorsun

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Kavga değil sadece neden haram olduğunu öğrenmek istedim.

Para, devletçe bastırılan ve ülke içinde mübadele aracı olarak kullanılan, üzerinde rakamsal değeri yazılı, kağıt ya da metal nesnedir. Sanal para ise; arkasında herhangi merkezi finansal kurum bulunmaksızın kullanıcılar arasında doğrudan ticari alışverişe imkan tanıyan her kullanıcı için özel kriptolanmış/şifrelenmiş para birimidir.

Bir para biriminin para hükmünde olabilmesi için ya değerini devlet otoritesinden almalı ya da altın gibi zati bir değere sahip olmalıdır. Sanal paralar her ne kadar bazı kesimler tarafından mübadele aracı olarak kullanılmakta ise de devletin sağladığı itibari değere ve güce sahip olmaması arkasında merkezi bir finansal kurumun bulunmayışı ve devlet teminatı altında olmaması sebebi ile para olarak değerlendirilemez. Ayrıca değer kazanıp kaybetme hususunda spekülasyona açık olmaları daha çok kara para aklama amacı gibi meşru olmayan iş ve işlemlerde kolaylıkla kullanılabilmesi ve devletin denetim ve gözetiminden uzak olması gibi sebeplerle sanal paraların alım satımını yapmak şu aşamada dinen uygun değildir.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Para illegal işler de kullanılabilir eğer borsa gibi olsa sıkıntı değil ama buradaki paranın kimden kime gittiği belli değil yani belli bir kayıt altında tutulmadığı için illegal işlerde kullanılabilir bu yüzden haram sayılıyor.
Doğru aslında bu paranın nerden geldiği belli değil günah ortağı olabiliyorsun

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
para kazanmak için mantıklı
ama OYUNCULAR İÇİN KÖTÜ
46941369523 TANE EKRAN KARTI İLE MİNİNG YAPMAYA KALKACAKSAN ORADA BİR DURACAKSIN
(!)

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Yanlış Bilgilendirme
1 Kart varsa onu öldürmekten başka işe yaradığını düşünmüyorum ekran kartı fiyatları ülkemizde çok pahalı parasını zor çıkarırsın

Oyun oynamak kartları daha çok yoruyor merak etme.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Evet öyle.bu bitcoin fln da ama bir sürü yapan var .Ben yapmıyorum zaten yaşım flnda tutmaz yapanlara da bisey demiyorum .yanlis anlamayın insanları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,346
Üyeler
161,839
Son üye
bilgisayar müptezeli
Top Bottom