Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
link atsana merak ettim valla sövmicemsahibinden de ilan var 120 adet 5700 XT ile mining rig kurmuşlar satılıyor.
link atsana merak ettim valla sövmicemsahibinden de ilan var 120 adet 5700 XT ile mining rig kurmuşlar satılıyor.
Şuan her türlü karlı ve mantıklı 1 2 kart dahi olsaSadece tartışmak için açtım sizce mining yapmak mantıklımı mantıksızmı
sen bir espriye gülmeyince sinirlenirmisinBiliyorum zaten espri amaçlı ama bence komik değil.
Haram değil.Niye haram ki
Dediğim birinci olan, ikinci olan da en phalaı mining rig ve benimilk attığım ikinci.link atsana merak ettim valla sövmicem
Haram.Haram değil.
Hocam sinirim sana değil sinirim bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi verenlerde.sen bir espriye gülmeyince sinirlenirmisin
Niye haram?
HaramHaram değil.
Hocam sinirim sana değil sinirim bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi verenlerde.
unutmuşum ya telefon numara gözüküyorDediğim birinci olan, ikinci olan da en phalaı mining rig ve benimilk attığım ikinci.
5700xt Mining Rig 6,2GHZ Aylık 13 Eth (15.000$-30,000$)Kazanç - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 874378268
5700xt Mining Rig 6,2GHZ Aylık 13 Eth (15.000$-30,000$)Kazanç - Sunucular ve server donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com17Ghs Mining Farm / RIG - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 857145205
17Ghs Mining Farm / RIG - Bilgisayar donanımları uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Haram.
Niye?Haram