Neler Yeni

Mining Yapmak Mantıklı mı?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Para, devletçe bastırılan ve ülke içinde mübadele aracı olarak kullanılan, üzerinde rakamsal değeri yazılı, kağıt ya da metal nesnedir. Sanal para ise; arkasında herhangi merkezi finansal kurum bulunmaksızın kullanıcılar arasında doğrudan ticari alışverişe imkan tanıyan her kullanıcı için özel kriptolanmış/şifrelenmiş para birimidir.

Bir para biriminin para hükmünde olabilmesi için ya değerini devlet otoritesinden almalı ya da altın gibi zati bir değere sahip olmalıdır. Sanal paralar her ne kadar bazı kesimler tarafından mübadele aracı olarak kullanılmakta ise de devletin sağladığı itibari değere ve güce sahip olmaması arkasında merkezi bir finansal kurumun bulunmayışı ve devlet teminatı altında olmaması sebebi ile para olarak değerlendirilemez. Ayrıca değer kazanıp kaybetme hususunda spekülasyona açık olmaları daha çok kara para aklama amacı gibi meşru olmayan iş ve işlemlerde kolaylıkla kullanılabilmesi ve devletin denetim ve gözetiminden uzak olması gibi sebeplerle sanal paraların alım satımını yapmak şu aşamada dinen uygun değildir.
resim_2021-01-30_163540.png

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
para kazanmak için mantıklı
ama OYUNCULAR İÇİN KÖTÜ
46941369523 TANE EKRAN KARTI İLE MİNİNG YAPMAYA KALKACAKSAN ORADA BİR DURACAKSIN
(!)
çok haklısın hocam ben zaten sevmem mining yapılmasını çünkü ekran kartı piyasası 3 katına çıktı

• Beğen

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Evet öyle.bu bitcoin fln da ama bir sürü yapan var .Ben yapmıyorum zaten yaşım flnda tutmaz yapanlara da bisey demiyorum .yanlis anlamayın insanları
Sakin aga kimse bir şey demedi.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
para kazanmak için mantıklı
ama OYUNCULAR İÇİN KÖTÜ
46941369523 TANE EKRAN KARTI İLE MİNİNG YAPMAYA KALKACAKSAN ORADA BİR DURACAKSIN
(!)
1 milyon tl mining yaptım diyen adamı yarım saat küfür ettim sonra baktımki birisi daha 1 milyon 1 tl mining yapmış

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
1 milyon TL mining yaptım diyen adamı yarım saat küfür ettim sonra baktımki birisi daha 1 milyon 1 TL mining yapmış
sahibinden de ilan var 120 adet 5700 XT ile mining rig kurmuşlar satılıyor.

• Beğen

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
@Vartex hocam haram diyen kişi ile dalga geçme amaçlı "!" Koymadım sonuna boşuna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,342
Üyeler
161,839
Son üye
bilgisayar müptezeli
Top Bottom