Neler Yeni

Mining Yapmak Yasalmı?

Merhaba direk konuya giriyorum yaşım 15 lise 1 e gidiyorum aylık iyi para getirecek bir ekran kartına sahibim ve kazım yapıcagımı aileme söyledim onlar yasal degil yapma suç dediler tam anlayan biri yardımcı olabilirmi?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ülkemizde kripto para madenciliği yapmak suç mu? Hemen belirtelim. Kripto para madenciliğinin suç olduğuna ilişkin bir madde ya da hüküm yok.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tek kelime ile özetlersek değildir, ayrıca işin dini boyutundan da cevap vereyim haram veya haksız para da değildir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Merhaba direk konuya giriyorum yaşım 15 lise 1 e gidiyorum aylık iyi para getirecek bir ekran kartına sahibim ve kazım yapıcagımı aileme söyledim onlar yasal degil yapma suç dediler tam anlayan biri yardımcı olabilirmi?

Suç değil fakat kazancın 5K TL yi geçince vergi vermen gerekiyor diye biliyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,585
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu konuda herhangi bir yasak görmedim ben. Zaten senin 1 tane ekran kartına sıra gelene kadar yüzlerce kartla çiftlik kuranları çözmeleri lazım önce :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Suç değil fakat kazancın 5K TL yi geçince vergi vermen gerekiyor diye biliyorum.
bende rtx 2060 iyi bir gelir getirirmi? bide aileme ne diyim ikna olsunlar yasal degil tutuklarlar diyorlar çünkü bu çiftlikbank falandan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkemizde kripto para madenciliği yapmak suç mu? Hemen belirtelim. Kripto para madenciliğinin suç olduğuna ilişkin bir madde ya da hüküm yok.
kaynak :cnn türk ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
bende rtx 2060 iyi bir gelir getirirmi? bide aileme ne diyim ikna olsunlar yasal degil tutuklarlar diyorlar çünkü bu çiftlikbank falandan dolayı

Kişisel bir düşünce aslında bendede 2060 var ve mining yapabilirim fakat hiç gerek duymuyorum ve uğraşmıyorum yani isteğe bağlı, istersen uğraş ve ailen bu durumu fark eder mi? bilemem teknolojiden anlamıyorlar ise anlamaları zor.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet, mining neden suç olsun ki. Hem bunun çiftlik bank ile ne alakası var ?
Nasıl ikna edebilirsin bilemiyorum
ya 2 yıl önce çiftlikbank birsürü pc çıktı depoda baya bitcoin firmaları dolandırıcı olup kaçıyorlarya o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel bir ayar yapılır ise kazanç sağlanabilir.
peki yapmak için hangi programları kullanmalıyım daha yeni başlıyacagım için çok bilmiyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,520
Üyeler
167,854
Son üye
cudakiexplosion
Top Bottom