Neler Yeni

mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
1060'ın bildiğim kadarıyla 2.5-2.8$ arası bir günlük kazancı var. Kendine harçlık için kullanabilirsin.

Yeni ekran kartı almak şuan çok zor, fiyatlar uçmuş durumda, ne almanın ne de ekran kartı için aileni kırmanın bir mantığı yok.
Sen harçlığını çıkar gerisini düşünme. 1 ay kazdıktan sonra gösterirsin kazançlarını, daha sonra tekrar ailene danışabilirsin.
bir discord gelirmisin ya textatext/emirhan#8805 sesli aramıyacağım

1060 ile az kazanırsın, ikna etmek için vereceğin efora bile pek değmez
beklediğim cevap

24mhs verirse 1060 ın öp başına koy onunda getirisi elektrik parasını karşılar ve sana çikolata parası bırakır ki daha kazım zorluğu genellikle yüksek gidiyor hiç gerek yok tek kart ile mining e hele ki 1060 ile

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
beklediğim cevap

24mhs verirse 1060 ın öp başına koy onunda getirisi elektrik parasını karşılar ve sana çikolata parası bırakır ki daha kazım zorluğu genellikle yüksek gidiyor hiç gerek yok tek kart ile mining e hele ki 1060 ile
24mh yi çıkarıyor ya

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Dostum tavsiyem mining yap 1 ay sonra paranı çek koy önlerine 500-600 neyse alın size para felan de sonraa desteklerler sana rig kurarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az kazanırsın diyenleri dinleme dostum 700 lira az para değil bende 3060ti var elektrik 50 tl geliyor sanada o civarda geldi diyelim 650 tl öp başına koy

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
Dostum tavsiyem mining yap 1 ay sonra paranı çek koy önlerine 500-600 neyse alın size para felan de sonraa desteklerler sana rig kurarlar.
kızarlar bunun vergisi gelip senden bunun parasını alacaklar diye geçmiş te yaptığın mininglerin parasını alır kartını alırlar el koyarlar kartına dedi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
Söylemeden yap

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
kızarlar bunun vergisi gelip senden bunun parasını alacaklar diye geçmiş te yaptığın mininglerin parasını alır kartını alırlar el koyarlar kartına dedi :D
Vergi yasası yürürlülüğe girse bile senden geçmiş ayların vergisini alamazlar. Girdiğinde ise yasadan sonraki aylarda vergi ödemen gerekir.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
ya vergisi var diyorlar ve kartına el koyarlar diyorlar buna ne diyeyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

vergi çıktığında da bırakırım öyle değilmi ?
O zamana kadar ekran kartı parasını ve vergi parasını çıkarırım de. Vergi çıksa dahi Kazandığın bütün parayı vergi olarak alacak değil ya.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
O zamana kadar ekran kartı parasını ve vergi parasını çıkarırım de. Vergi çıksa dahi Kazandığın bütün parayı vergi olarak alacak değil ya.
yani olabilir mining yapan bir tanıdık var ona götürücem bu paraları kim veriyor bir hesaba mı yatıyor da veriyorlar diyor :D

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
Sormadan yap bende buna ayar oluyorum arkadaş 🤦
Üstüne alınma lafım ailelere bilip bilmeden konuşuyorlar ya

Top Bottom