Kardeşim vergi vermezsen nolcak şak diye vergi kaçırmaktan neysekaçak iş değil ki bu kaçak elektrik bağlamıyoruz sonuçta
kartına el koyabilirler ve önceden yaptığın mininglerin parasını alabilirler vergi ile dedi![]()
ama vergi gelecek diye bireşy demediler gelirse yapmam :dKardeşim vergi vermezsen nolcak şak diye vergi kaçırmaktan neyse
ben bügün çekim yaptım hepsini verdiler ailene söyle bunu üstelik komisyon almadılar.Bu siteyi öneririm 2Miners.comherkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
Geçmişten de işlem görevilirsin hem her şeyi demeleri de gerekmiyor ayrıca bir şeyden para kazanılıyorsa gelir vergisi vermek zorunlu yoksa illegal oluyor şaaak diyeama vergi gelecek diye bireşy demediler gelirse yapmam :d
çekim yaptım derken anlamadım başka programlarda vergi mi ödüyoruz ?ben bügün çekim yaptım hepsini verdiler ailene söyle bunu üstelik komisyon almadılar.Bu siteyi öneririm 2Miners.com
hocam bu siteden bi gün yapıp parayı çekin ve aileniz inansın binance pool günlük ödeme veriyor en iyisi binance pool youtubeden izle.tamam o zaman bir de boş yere kimse para varmez dediler ::d
Benim babam dediğini kibarca söyleyim her şeye atlama dedi.herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
ilerde vergi gelirse ne olucakhocam bu siteden bi gün yapıp parayı çekin ve aileniz inansın binance pool günlük ödeme veriyor en iyisi binance pool youtubeden izle.
hayır daha vergi falan yokçekim yaptım derken anlamadım başka programlarda vergi mi ödüyoruz ?
benim yazdığımımı gösterdin ?Benim babam dediğini kibarca söyleyim her şeye atlama dedi.
senin kartını elinden kimse alamaz.ilerde vergi gelirse ne olucak![]()