Neler Yeni

mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

Atyxah

80+ Silver
tamam o zaman bir de boş yere kimse para varmez dediler ::d
Uydur bişey uzaktanbağlanıp oyun oynuyolarekrankartımla karşılığında para veriyolar sistem var felan de uydur inanırlar belki

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
Sende mi beeeee

Aware

80+ Silver
herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece belli bir miktar paranın vergisini alıcaklardır vergi gelse bile 10 binler yatırmıyorsun sonuçta ayrıca kartına niye el koysunlar ayrıca boş yere değil hisse senetleride boş iş o zaman one öyle artıyor azalıyor (!)

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
tamam o zaman bir de boş yere kimse para varmez dediler ::d
Meslekleri ne? Onlara göre örnek verebilirsin. Mesela senin yapacağın işi milyonlar yapabilir ama sana para veriyorlar, benim ekran kartımın yapabileceği şeyleri milyonlar yapabiliyor ama ben yaptığım için bana para veriyorlar. Ekran kartım ileri düzey işlemlere yardımcı olmak için çalıştırılıyor dersin.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Uydur bişey uzaktanbağlanıp oyun oynuyolarekrankartımla karşılığında para veriyolar sistem var felan de uydur inanırlar belki
yok öyle bir şey diyemem artık bitcoin çıktı bir kere ağızdan başka varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sende mi beeeee
tabe olm :D

Sadece belli bir miktar paranın vergisini alıcaklardır vergi gelse bile 10 binler yatırmıyorsun sonuçta ayrıca kartına niye el koysunlar ayrıca boş yere değil hisse senetleride boş iş o zaman one öyle artıyor azalıyor (!)
anlamadım ne demek istediğini

çokda bişey kazamazsın ama istersen yap
yoo kazanırım :D

@revanier yardımcı olabilirsen sevinirim reis :D

Aware

80+ Silver
yok öyle bir şey diyemem artık bitcoin çıktı bir kere ağızdan başka varmı ?

tabe olm :D

anlamadım ne demek istediğini

yoo kazanırım :D
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Belli miktar para kazandığında ve elinde bulundurduğunda alırlar gidip milyon yatıranlarla küçük yatırımcıları bir tutmazlar ayrıca boşa para vermiyorlar senin elinde o şirketten veriler (hisseler) bulunuyor artması ve azalmasıyla olay dönüyor buda şirketlerin kendini geliştirip geliştirmemesine teknolojilerini güçlendirmesine bağlı .

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Belli miktar para kazandığında ve elinde bulundurduğunda alırlar gidip milyon yatıranlarla küçük yatırımcıları bir tutmazlar ayrıca boşa para vermiyorlar senin elinde o şirketten veriler (hisseler) bulunuyor artması ve azalmasıyla olay dönüyor buda şirketlerin kendini geliştirip geliştirmemesine teknolojilerini güçlendirmesine bağlı .
tamam da ben nasıl ikna edebilirim :D ne demem lazım

@revanier abem yardımcı olabilirsen sevinirim

Aware

80+ Silver
tamam da ben nasıl ikna edebilirim :D ne demem lazım

@revanier abem yardımcı olabilirsen sevinirim
Bunları söyleyeceksin işte başka nasıl ikna ediceksin vergi olursa yapmam vs. vs.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Bunları söyleyeceksin işte başka nasıl ikna ediceksin vergi olursa yapmam vs. vs.
kartına el koyabilirler ve önceden yaptığın mininglerin parasını alabilirler vergi ile dedi :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
1060 ile az kazanırsın, ikna etmek için vereceğin efora bile pek değmez