mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

tamam o zaman bir de boş yere kimse para varmez dediler ::d
Uydur bişey uzaktanbağlanıp oyun oynuyolarekrankartımla karşılığında para veriyolar sistem var felan de uydur inanırlar belki

herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
Sende mi beeeee

herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece belli bir miktar paranın vergisini alıcaklardır vergi gelse bile 10 binler yatırmıyorsun sonuçta ayrıca kartına niye el koysunlar ayrıca boş yere değil hisse senetleride boş iş o zaman one öyle artıyor azalıyor (!)

tamam o zaman bir de boş yere kimse para varmez dediler ::d
Meslekleri ne? Onlara göre örnek verebilirsin. Mesela senin yapacağın işi milyonlar yapabilir ama sana para veriyorlar, benim ekran kartımın yapabileceği şeyleri milyonlar yapabiliyor ama ben yaptığım için bana para veriyorlar. Ekran kartım ileri düzey işlemlere yardımcı olmak için çalıştırılıyor dersin.

Uydur bişey uzaktanbağlanıp oyun oynuyolarekrankartımla karşılığında para veriyolar sistem var felan de uydur inanırlar belki
yok öyle bir şey diyemem artık bitcoin çıktı bir kere ağızdan başka varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende mi beeeee
tabe olm :D

Sadece belli bir miktar paranın vergisini alıcaklardır vergi gelse bile 10 binler yatırmıyorsun sonuçta ayrıca kartına niye el koysunlar ayrıca boş yere değil hisse senetleride boş iş o zaman one öyle artıyor azalıyor (!)
anlamadım ne demek istediğini

çokda bişey kazamazsın ama istersen yap
yoo kazanırım :D

@revanier yardımcı olabilirsen sevinirim reis :D

yok öyle bir şey diyemem artık bitcoin çıktı bir kere ağızdan başka varmı ?

tabe olm :D

anlamadım ne demek istediğini

yoo kazanırım :D
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Belli miktar para kazandığında ve elinde bulundurduğunda alırlar gidip milyon yatıranlarla küçük yatırımcıları bir tutmazlar ayrıca boşa para vermiyorlar senin elinde o şirketten veriler (hisseler) bulunuyor artması ve azalmasıyla olay dönüyor buda şirketlerin kendini geliştirip geliştirmemesine teknolojilerini güçlendirmesine bağlı .

NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Belli miktar para kazandığında ve elinde bulundurduğunda alırlar gidip milyon yatıranlarla küçük yatırımcıları bir tutmazlar ayrıca boşa para vermiyorlar senin elinde o şirketten veriler (hisseler) bulunuyor artması ve azalmasıyla olay dönüyor buda şirketlerin kendini geliştirip geliştirmemesine teknolojilerini güçlendirmesine bağlı .
tamam da ben nasıl ikna edebilirim :D ne demem lazım

@revanier abem yardımcı olabilirsen sevinirim

tamam da ben nasıl ikna edebilirim :D ne demem lazım

@revanier abem yardımcı olabilirsen sevinirim
Bunları söyleyeceksin işte başka nasıl ikna ediceksin vergi olursa yapmam vs. vs.

Bunları söyleyeceksin işte başka nasıl ikna ediceksin vergi olursa yapmam vs. vs.
kartına el koyabilirler ve önceden yaptığın mininglerin parasını alabilirler vergi ile dedi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,467
Üyeler
183,433
Son üye
redboxer82
Geri