Neler Yeni

mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
Dışardan ülkeye para sokmak devletin işine gelir, devletin bundan bir zararı yok. Şuan için vergi getirmez diye düşünüyorum.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Neden bu kadar korkuyorsun ki vergi gelse bile sanki milyonlar kazanıcaksın en fazla 1000 TL falan kazanırısn aylık
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://2cryptocalc.com/gpu/now/
bu siteden kazancını hesaplayabilirsin.
Yatırım Tavsiyesi Değildir!
vergi kazandırmıyor yalnız daha fazla para alıyorlar ve şuan ki yaptıklarımı ilerde isterlerse ne olacak :d

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
ilerde gelirse ve geçmişten bugüne yaptıklarımın kileri alırsa ne olcak :D
Geçmişe vergi uygulanmaz. Kanun yürürlüğe girdikten, resmi gazetede yayınlandıktan sonraki günler için geçerli olur.

Sen paranı çekmeyip vergilerin geldiği zaman çekmeye kalkarsan vergi uygulanır.

Henüz nasıl bir vergilendirme olacağı belli değil. Önümüzdeki günlerde göreceğiz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Geçmişe vergi uygulanmaz. Kanun yürürlüğe girdikten, resmi gazetede yayınlandıktan sonraki günler için geçerli olur.

Henüz nasıl bir vergilendirme olacağı belli değil. Önümüzdeki günlerde göreceğiz.
aileme ne demeliyimn ?

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly

Basrii

80+ Bronze

Sanal para yalan olsun. Ben o zaman görürüm binlerce lira yatırım yapanların nasıl ekran kartlarını elinden çıkarttığını.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
gtx 1060 6gb ama değiştiririm izin verirlerse ? :D ne demeliyim reis
1060'ın bildiğim kadarıyla 2.5-2.8$ arası bir günlük kazancı var. Kendine harçlık için kullanabilirsin.

Yeni ekran kartı almak şuan çok zor, fiyatlar uçmuş durumda, ne almanın ne de ekran kartı için aileni kırmanın bir mantığı yok.
Sen harçlığını çıkar gerisini düşünme. 1 ay kazdıktan sonra gösterirsin kazançlarını, daha sonra tekrar ailene danışabilirsin.

Top Bottom