mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum fakat aileme söyledim ilerde vergi çıkarsa kartına el koyarlar ve ve boş yere kimse nin para vermeyeceğini söylediler anlatamadım bende heyecandan ne dersem ikna edebilirim iyiliğimi düşündüklerinin farkındayım
Dışardan ülkeye para sokmak devletin işine gelir, devletin bundan bir zararı yok. Şuan için vergi getirmez diye düşünüyorum.

ilerde gelirse ve geçmişten bugüne yaptıklarımın kileri alırsa ne olcak :D
Neden bu kadar korkuyorsun ki vergi gelse bile sanki milyonlar kazanıcaksın en fazla 1000 tl falan kazanırısn aylık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://2cryptocalc.com/gpu/now/
bu siteden kazancını hesaplayabilirsin.
Yatırım Tavsiyesi Değildir!

Neden bu kadar korkuyorsun ki vergi gelse bile sanki milyonlar kazanıcaksın en fazla 1000 TL falan kazanırısn aylık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://2cryptocalc.com/gpu/now/
bu siteden kazancını hesaplayabilirsin.
Yatırım Tavsiyesi Değildir!
vergi kazandırmıyor yalnız daha fazla para alıyorlar ve şuan ki yaptıklarımı ilerde isterlerse ne olacak :d

ilerde gelirse ve geçmişten bugüne yaptıklarımın kileri alırsa ne olcak :D
Geçmişe vergi uygulanmaz. Kanun yürürlüğe girdikten, resmi gazetede yayınlandıktan sonraki günler için geçerli olur.

Sen paranı çekmeyip vergilerin geldiği zaman çekmeye kalkarsan vergi uygulanır.

Henüz nasıl bir vergilendirme olacağı belli değil. Önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Geçmişe vergi uygulanmaz. Kanun yürürlüğe girdikten, resmi gazetede yayınlandıktan sonraki günler için geçerli olur.

Henüz nasıl bir vergilendirme olacağı belli değil. Önümüzdeki günlerde göreceğiz.
aileme ne demeliyimn ?

Sanal para yalan olsun. Ben o zaman görürüm binlerce lira yatırım yapanların nasıl ekran kartlarını elinden çıkarttığını.

gtx 1060 6gb ama değiştiririm izin verirlerse ? :D ne demeliyim reis
1060'ın bildiğim kadarıyla 2.5-2.8$ arası bir günlük kazancı var. Kendine harçlık için kullanabilirsin.

Yeni ekran kartı almak şuan çok zor, fiyatlar uçmuş durumda, ne almanın ne de ekran kartı için aileni kırmanın bir mantığı yok.
Sen harçlığını çıkar gerisini düşünme. 1 ay kazdıktan sonra gösterirsin kazançlarını, daha sonra tekrar ailene danışabilirsin.

Geri