Miningden anlayan yardimci olabilir mi

xellenbey

80+
Reaksiyon skoru
34
Beyler benim ekran kartı MSI 5700 MECH OC mining sürecinde normal gpu ısısı 55 dereceydi ram ısısı da 92 dereceydi biraz araştırdıktan sonra termal padi değiştirmem gerektigini öğrendim termal padi ve macunu değiştirdikten sonra gpu ısısı 53 e ram ısısı da 82 ye düştü her şey tamamdır ama şimdi de bağlantı yeri ısısı ( TJCT) 110 gösteriyor DEGER NORMAL MİDİR değilse nasıl bir yontem izlemem lazim

Junction temp. GPU' nun tam ortası veya en sıcak noktası. 110 derece sınır. Voltaj düşürün veya fan hızını arttırın.

Eskiden çiplerin , sistemlerin , makinelerin bı adabı olurdu. Sorunu bulurdun çözmek için bir proces gerekirdi. Şimdiki kartlar harbi bı değişik , anakarttan çıkart tak yaptım 88 sabit

Eskiden çiplerin , sistemlerin , makinelerin bı adabı olurdu. Sorunu bulurdun çözmek için bir proces gerekirdi. Şimdiki kartlar harbi bı değişik , anakarttan çıkart tak yaptım 88 sabit
Voltaj yüksekse düşürün ayrıca arkadaşın dediği gibide fan hızını biraz daha artırın. Voltajı düşürerek daha az elektrik yakarsınız hemde.

arkadaşlar 3060 sahibiyim

Nvidia 470.05 beta driver ile yüksek mh kazmak istiyorum fakat windows bu sürümle uyumlu değil diyor ne yapmam lazım​

Nvidia 470.05 beta driver kurmuş ve kullanan var mı ?​

Nvidia 470.05 beta driver kurmuş ve kullanan var mı ?​

6 ay kadar windows 10 64 bit ile kullandım oyun oynıcağım zaman güncel driver a geçip mining yapacağım zaman 470.05 i kurdum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Belki indirdiğiniz driver da sıkıntı vardı.

Geri