Neler Yeni

Miningli 3x 3060 Asus Tuf alınır mı?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,712
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Abi mantıken ultra oyun oynarken de %100 çalışıyor kart rigdede %100 ben böyle düşündüğümde mantığını anlamaya başladım
Mining günde 24 saat oyun ort 6 saat hesabıı öyle yaptım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
3090 ve 3060 ın soğutması çok farklımıdır? Alacağım kartta 3x fan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus'un soğutmaları zaten sağlam, 3 Fanlı modeli de çok yorulmamıştır bence ya.
Sıkıntı olmazda HP kasadan çıkma 3060 ti bile vardı 5k ya hani ben mantıklı bulmuyorum sırf 3 fanlı diye 5k vermeyi 6700xt de bu seçenek en baba red devil modelini bile 6 ya veriyorlardı

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Sıkıntı olmazda HP kasadan çıkma 3060 ti bile vardı 5k ya hani ben mantıklı bulmuyorum sırf 3 fanlı diye 5k vermeyi 6700xt de bu seçenek en baba red devil modelini bile 6 ya veriyorlardı
Amd ekran kartı istemiyorum, ağırlıklı fps oynuyorum Nvidia reflex özelliği işimi görüyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Amd ekran kartı istemiyorum, ağırlıklı fps oynuyorum Nvidia reflex özelliği işimi görüyor
Al sen ozamam ya 55 derece çok iyi bi sıcaklık kartta performans kaybı yıpranma vs yoktur

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Gerek yok aynı fiyata bulunur
Hocam aynı fiyata ben 2 haftadir bulamadım bu temizlikte. Ürün TR ürünü garantisi vs TR den yani. Sahibinden de bu fiyata olan tüm ürünler japonya ürünü ki mining yapılmamış dese bile nasıl tespit edebiliriz bunu?

alperennN

80+ Silver
Hocam aynı fiyata ben 2 haftadir bulamadım bu temizlikte. Ürün TR ürünü garantisi vs TR den yani. Sahibinden de bu fiyata olan tüm ürünler japonya ürünü ki mining yapılmamış dese bile nasıl tespit edebiliriz bunu?
Tespit edemezsin desem yeridir satıcı durustse söylüyor değilse söylemiyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaslar 2025 yılına kadar garantili Asus'un 3 fanlı 3060 modelini alacağım bir arkadaştan, fiyatı 5250 TL.
Üründe 1 yıl kadar mining yapılmış. 1 Yıl mining kartı ne kadar yorar? ki Asus'un kartları taş gibi diye biliyorum. Bu fiyata kaçırmak istemiyorum ama mining muhabbetide kafamı tırmalıyor.

Kart FurMark testlerinde 55 derecelerde geziyor.
alma 1 yıl acayip fazla
marka asus ta olsa chipset aynı çok fa farklı değildir

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Tespit edemezsin desem yeridir satıcı durustse söylüyor değilse söylemiyor
Aynen öyle, kartını upgrade etmeyen çoğu kişi zaten rig den çıkartmış oluyor. Üst modele geçmiş temiz kullanmış kişide bu fiyatlara satmıyor.

alma 1 yıl acayip fazla
marka asus ta olsa chipset aynı çok fa farklı değildir
Sıfır kartların da fiyatı çok uçuk hocam ne yapmalıyım?

alperennN

80+ Silver
Aynen öyle, kartını upgrade etmeyen çoğu kişi zaten rig den çıkartmış oluyor. Üst modele geçmiş temiz kullanmış kişide bu fiyatlara satmıyor.

Ben rx470 aldım mining mi değil mi bilmiyorum dereceleri güzel geldi aldım bm1 hafta ya da fazla oldu furmarkta 10 dk da 63 derece Max oyun esnasında high ayar alt tab attığında 60-62-63 derecelerde dolanıyor mining kart videosunu çeken kanallar da vardı ki 1 yıl falan pek bir şey yapmaz o RX kartlar ile yıllarca mining yapılıyor bence al ama alırsın yarına daha düşük fiyata satılır için yanar şahsen bana öyle oldu bir sürü RX eklemiştim hepsi 1.5 tan 1.350 ye kadar düştüler daha da duseceklerine eminim ama bu düşus denk getirme falan nerden baksan yine bı 15 ila 30 gün sürer sabredemiyorsan al geç alırsın havaya uçar patlar çatlar falan öyle bir şey olacağını sanmıyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

bunun gibi iğlanları değerlendirebilrisin
veya 6700xt lerde var

The Batman

80+ Silver
Biraz detaylı bakılarak bulunuyor 1660 alacaktım şuan gözümde 3080 var

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
5 yıl miningde kullanılmış 1080Ti kullandım, sıfır aldığım 1080Ti'den daha serin buna bağlı 2-3 FPS'de fazla veriyordu. Mining kartı yormaz çünkü e.kartında yorulma prensibi yok. Zamanla Pad kuruması ve fanların yıpranmasına bağlı -ısıya bağlı- FPS düşüşü oluşur. Gerekli bakımları yapıldıktan sonra ilk günkü performansında hatta kaliteli parçalar kullanılırsa ilk günkü halinden daha performanslı çalışabilir. Mining'li kartın ne kadar çalıştığına bakmak yanlış taraf asıl olay kartın nasıl bir ortam da mining yapıldığı. Çok toz olan açık alan da ya da rutubetli ortam ne bileyim çok kapalı havasız ortam, yağış alabilecek bir ortam vs de çalışması gibi ki bu gibi durumlardan çıkmış kartlar bile riglerden sağlam çıktıktan sonra uzun seneler gidiyor. Bu kartları tasarlayan adamlar harbiden , çok başarılılar. Alırken dikkat etmen gereken öncelikle satıcı ardından kartı test etmek. Adamı test etmek tecrube işi artık size kalmış. Kartı test ederken sürücü güncellemesi, furmark+msi kombustor+superposition+gpu-z-sensors-, fiziksel inceleme, fatura kontrolü gibi -şu anlık aklıma bunlar geldi dahaları da var- şeyleri özenle yapıp alırsan bir sorun yaşama ihtimalin düşer. Tabi mining kart almak değil ikinci el kart almak her zaman risk içerir. Kartı test ederken sorun çıkmayabilir ama uzun kullanımda bazı sorunları da olabilir. Satıcı bozuk kartı itelemek için çabalarsa yüksek ihtimalle başarır. Kart alırken çok dikkatli olun.

Top Bottom