Miningli RX 6600 FurMark Sonucu Nasıl?

İşlemci fanı işlemciyi, ekran kartı fanı ekran kartını soğutur. Kasa fanları ise kasanın içerisine önden soğuk alıp arkadan sıcak havayı atmaya yarar. Yani toplam fan sayısına takılmana çok gerek yok. Sistemi kasa olmadan masanın üstüne kurarak bile kullanabilirsin. Kasa kötü durmuyor, üzeceğini sanmıyorum. Sadece ekran kartının fan sıkıntısını hallet gerisi önemli değil. Yalpalayan fan tüm sistemde titreşime sebep olacaktır.
Tamamdır sizi win 11 konusuna etiketledim anlıyorsanız cevap verirseniz mutlu olurum.

Maalesef bir bilgim yok. Çeşitli programlarda uyumluluk sıkıntısı çıkartabileceğini düşündüğüm için Windows 11'e hiç geçmedim, hala Windows 10 kullanıyorum.
Bu güncelleme 1 aydır böyle 30 gün sonra bir daha güncelleyim dedim aksilik oldu yapılan değişiklikler geri alınıyor diyip duruyor. Neyse yardımlarınız için teşekkür ederim.

RX6600 CS 2 de en son ayarlarda 55 60 fps veriyor normalmi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün gece Chivalry2 ve Cs2 denedim Chivalry2 Epic ayarda 90 fps Cs2 maksimum da 55 60 1920x1080 ısı ise en en fazla 61 oldu kart %98 99 kullanıldı

Youtube da olanlar daha fazla fps almıslar ve chivalry de adam 150 fps alirken ben 100 fps felan aldım

İlkten chivalry 2 de bi kasti bi takiklldi aka sorna duzeldi

Geri