Öneri 🔥Misafir çocuğu savar KASA🔥

Her an patlayacakmış gibi duran bir kasadır kendisi. Evinize misafir çocuğu geldiği zaman kasayı gördükten sonra korkup annesinin yanına ağlayarak gitmesine neden olabilecek kasadır. Böylece misafir çocuğunun bilgisayar oynamak istemesine son bulunmuş olunur.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Misafir Çocuğuna çalışmıyor veya oyun yok demenizde yeterlidir bir kasaya bu parayı vermek yerine

Çok kötü be
Normal sisteme gitmez

Her an patlayacakmış gibi duran bir kasadır kendisi. Evinize misafir çocuğu geldiği zaman kasayı gördükten sonra korkup annesinin yanına ağlayarak gitmesine neden olabilecek kasadır. Böylece misafir çocuğunun bilgisayar oynamak istemesine son bulunmuş olunur.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O kasayı alacağıma komşu çocuğuna dandik 2. El pc toplarım daha iyi.

Bir zamanlar bende misafir çocuğuydum ne zaman outlast half life felan işte küçüklerin korkacağı oyun açardı gelirdim ne zaman pasta yapma oyunu gibi saçma şeyler açardı misafir giderdim oradan 🤣

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Lazerde fırlatıyor mu?

Güzel kasa. Deprem kaskosu var mı?

Geri