Neler Yeni

Öneri 🔥Misafir çocuğu savar KASA🔥

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Her an patlayacakmış gibi duran bir kasadır kendisi. Evinize misafir çocuğu geldiği zaman kasayı gördükten sonra korkup annesinin yanına ağlayarak gitmesine neden olabilecek kasadır. Böylece misafir çocuğunun bilgisayar oynamak istemesine son bulunmuş olunur.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Misafir Çocuğuna çalışmıyor veya oyun yok demenizde yeterlidir bir kasaya bu parayı vermek yerine

Onurkotlutok05

80+ Gold
Çok kötü be
Normal sisteme gitmez

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her an patlayacakmış gibi duran bir kasadır kendisi. Evinize misafir çocuğu geldiği zaman kasayı gördükten sonra korkup annesinin yanına ağlayarak gitmesine neden olabilecek kasadır. Böylece misafir çocuğunun bilgisayar oynamak istemesine son bulunmuş olunur.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O kasayı alacağıma komşu çocuğuna dandik 2. El pc toplarım daha iyi.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bir zamanlar bende misafir çocuğuydum ne zaman outlast half life felan işte küçüklerin korkacağı oyun açardı gelirdim ne zaman pasta yapma oyunu gibi saçma şeyler açardı misafir giderdim oradan 🤣

VorleN

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Lazerde fırlatıyor mu?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güzel kasa. Deprem kaskosu var mı?

Top Bottom