Olabilir bu aralar çok şarja takıyorum belki de yeni sürümlerden güncelleme geldikçe daha çok batarya harciyor olabilir.Güzel gözüküyor da bataryayı biraz fazla sömürüyor gibi.
Bir de telefon son zamanlarda fazla ısınmaya başladı, sanırım bu da MIUI 12 yüzünden, mümkünse 11'e geri dönmeye çalışacağım.Olabilir bu aralar çok şarja takıyorum belki de yeni sürümlerden güncelleme geldikçe daha çok batarya harciyor olabilir.
Bu ultra hızlı pil tasarrufunu denedim iyi gibi herşeyi kapatıyor sadece seçtigin uygulamalarBir de telefon son zamanlarda fazla ısınmaya başladı, sanırım bu da MIUI 12 yüzünden, mümkünse 11'e geri dönmeye çalışacağım.
Zor durumda kullanılabilir ancak her şeyi çok kısıtlıyor, ben pek sevemedim gibiBu ultra hızlı pil tasarrufunu denedim iyi gibi herşeyi kapatıyor sadece seçtigin uygulamalar
Şarj edemediğin zor zamanda dediğin gibi o zaman işe yarayabilir yoksa gerek yokZor durumda kullanılabilir ancak her şeyi çok kısıtlıyor, ben pek sevemedim gibi![]()
Sendede öylemi köşelerden yukarı kaydırınca ikide bir Google asistan aciliyoZor durumda kullanılabilir ancak her şeyi çok kısıtlıyor, ben pek sevemedim gibi![]()
Bende kenarlardan yukarı kaydırınca asistan açılmıyor. Ayarlara bak, büyük ihtimalle ayarlardan kapatılıyordur.Şarj edemediğin zor zamanda dediğin gibi o zaman işe yarayabilir yoksa gerek yok
Post automatically merged:
Sendede öylemi köşelerden yukarı kaydırınca ikide bir Google asistan aciliyo
Post automatically merged:
Bi türlü kapatamadım asistanı
Bi bakayım yine ama bulamadımBende kenarlardan yukarı kaydırınca asistan açılmıyor. Ayarlara bak, büyük ihtimalle ayarlardan kapatılıyordur.
Bildiğin çentikli iPhone gibi olmuş bence ios çakması xdYani... İyi.
Kullanıma göre değişir. Bana göre kendine hoş ayrı bir tema'sı var (yanlış okunmasın diye ' koydum)Bildiğin çentikli iPhone gibi olmuş bence ios çakması xd