MIUI 13 Modem MIUI 14 içinde çalışırımı?

Resdly

80+
Reaksiyon skoru
91
Selamlar arkadaşlar Redmi Note 10 Pro (India) cihazım IMEI repair (IMEI kurtarma) işlemi yaptım ve cihazı güncellerken MIUI 13 Modem dosyasını flash liyorum şimdi 14 güncellemesi geldi ve bu Modem dosyası MIUI 14 içinde çalışırımı?

Konuyu anlamayanlar yorum yapmazsa sevinirim.

Hocam ota üzerindenmi güncelleyeceksiniz?

Hocam ota üzerindenmi güncelleyeceksiniz?
Kusura bakmayın geç cevap verdim evet OTA üzerinden guncelleyip modem atacağım herzaman böyle yaptım ve sıkıntı çıkmadı ancak MIUI 12.5 Modem dosyası MIUI 13 de çalışmıştı ama fark ediyorum ki 13 modem i 14 de çalışır mı? Kimileri çalıştığı ancak servis gelmediğini belirtmiş.

Kusura bakmayın geç cevap verdim evet OTA üzerinden guncelleyip modem atacağım herzaman böyle yaptım ve sıkıntı çıkmadı ancak MIUI 12.5 Modem dosyası MIUI 13 de çalışmıştı ama fark ediyorum ki 13 modem i 14 de çalışır mı? Kimileri çalıştığı ancak servis gelmediğini belirtmiş.
Hocam ben önerimiyorum kaçak cihazları ota üzerinden güncellemeyi sizi bilmem ama bende hep bir problem çıktı. Modem dosyası muhtemelen çalışacaktır.

Hocam ben önerimiyorum kaçak cihazları ota üzerinden güncellemeyi sizi bilmem ama bende hep bir problem çıktı. Modem dosyası muhtemelen çalışacaktır.
Rom atma işi çok uzun ve Chipset Snapdragon olduğu için IMEI gitmiyor ve şuana kadar problem yaşamadım bir kere yaşadım ondada ROM atarak sorunu hallettim

Geri