Ben sürekli taktım. Yükseldi. Kuzenim ara sıra taktı. Düştü.Tam tersi gözlüğü takması gerekiyor artmaması için, tabii eğer takmaya başladıysa geçerli.
Ben sürekli taktım. Yükseldi. Kuzenim ara sıra taktı. Düştü.Tam tersi gözlüğü takması gerekiyor artmaması için, tabii eğer takmaya başladıysa geçerli.
Valla çok zor bir durum miyop olan bilirben şu anlık ameliyat düşünmüyorum fakat kararım değişebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet...
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga be arkadaşımın 4.5'a 5 gözlüksüz yürüyemiyormuş
heterozigotGöz bulanıklığı la işte ortaokulda öğretiyorlar miyop uzağı heterezigot yakını göremiyor
Düşme diye bir şey mi varmış? İlginç. Ben doktor tarafından söylenenleri dile getiriyorum.Ben sürekli taktım. Yükseldi. Kuzenim ara sıra taktı. Düştü.
Ya neydi işte karıştırdımheterozigot
Hee valla ben dinlememişim heralde.Göz bulanıklığı la işte ortaokulda öğretiyorlar miyop uzağı heterezigot yakını göremiyor
HipermetropYa neydi işte karıştırdım
Düşme halk ağzı ile söyledim yaw.Düşme diye bir şey mi varmış? İlginç. Ben doktor tarafından söylenenleri dile getiriyorum.
doktor gözlük yazmadıGözlüğü takmalisin kesinlikle takmadığımdan dolayı iki gözümde 3.4 numara arttı
he işteHipermetrop
Olm benim taktım gözlük numaram arttı, kuzenim ara sıra taktı onun ki uçmadı. Niye?Gözlüğü takmalisin kesinlikle takmadığımdan dolayı iki gözümde 3.4 numara arttı
doktor gözlük yazmadıGözlüğü takmalisin kesinlikle takmadığımdan dolayı iki gözümde 3.4 numara arttı
Dinlendirici gözlükse veya ilk defa taktığınız zaman gözünüzü dinlendirme den sürekli takarsanız ilerler demişti bana doktor hocamOlm benim taktım gözlük numaram arttı, kuzenim ara sıra taktı onun ki uçmadı. Niye?