Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
mantıklı evde buldukça yerimHavuç ye
mantıklı evde buldukça yerimHavuç ye
Senin yine düşükmüş benim 2 oldu sanırım numaralarmiyop çok kötü bir şeymiş :d
0.5'e kötü diyorsan ilerisini hiç görmek istemezsin.miyop çok kötü bir şeymiş :d
ben şu anlık ameliyat düşünmüyorum fakat kararım değişebilirben 9 yıldır gözlük takıyorum okulum başladığından beri, ilk başta çok fazla TV PC den gözüm iyice gidiyor sanıyordum yaş ilerledikçe geriliyormuş
yani çağresi yok 18 yaş sonrası lazer ameliyatı olursun bende olucağım ama şimdi annem babam böyle alıştığı için acaba yapmasanmı böyle hawlisin diyorlar
0.5'e kötü diyorsan ilerisini hiç görmek istemezsin.
aga be arkadaşımın 4.5'a 5 gözlüksüz yürüyemiyormuşSenin yine düşükmüş benim 2 oldu sanırım numaralar
Gözlüğü takmalisin kesinlikle takmadığımdan dolayı iki gözümde 3.4 numara arttıTemmuz ayında miyop olduğumu öğrendim artmaması için neler yapmalıyım ?
benim iki gözümde farklı bu arada sağ olan mı daha kötüydü sol olanmı hatırlamıyorum kendimi cyborg gibi hissediyorumGözlüğü takmalisin kesinlikle takmadığımdan dolayı iki gözümde 3.4 numara arttı
Ben bunu 8 yıl boyunca inandımBir şey yapman pek mümkün değil ben 2 ay kadar telefon ve pc kullanımı kestim yine de arttı.
Evladım pc de o kadar vakit geçirirsen olacagı bu
Gözlük Tak Tv yakından izleme vs. Ama en önemlisi gözlükTemmuz ayında miyop olduğumu öğrendim artmaması için neler yapmalıyım ?
Göz bulanıklığı la işte ortaokulda öğretiyorlar miyop uzağı heterezigot yakını göremiyorO ney
@Ethem Aslan @baid Komik olan ne?Bir şey yapamazsın bildiğim kadarıyla.
Yaşın küçükse sürekli artar o derece.
Sürekli gözlük takmamak yararlı olabilir.
Tam tersi gözlüğü takması gerekiyor artmaması için, tabii eğer takmaya başladıysa geçerli.@Ethem Aslan @baid Komik olan ne?