FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,421
Fiyatı ne kadardı onun?Eyw Durgod hala ödeme bekliyor 1 günüm var ne yapayım onu acabaalan hala.yok
Fiyatı ne kadardı onun?Eyw Durgod hala ödeme bekliyor 1 günüm var ne yapayım onu acabaalan hala.yok
2 tane alsaydınız kargo ücreti düşmüyor muydu?287 TL tuttu her şey dahil 109'TL idi stok fiyatı vergi vs ile 287 TL tuttu
Onu bilmiyordum2 tane alsaydınız kargo ücreti düşmüyor muydu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl cherry mx li ürünü o paraya veriyorlar anlamadım.
Valla önemli olan insanlık diyorsan parayı boşver diyorsan gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşım arıyor böyle bir ürün eğer aldığın fiyattan vereceksen almak isterim. En azından yüzü gülsün kardeşimin.Diğerleri epeyce fiyat farkı koyduğu için satamadi benim okadar parada gözüm yok 150 iyidir ihtiyacı olana 100 TL alırım önemli olan insanlık para değil
Dostum 300 TL fark koymadım ki koyanlar mevcut bende bırak 3 - 5 bir şey kazanyim. 150 TL gayet makul rakam benceValla önemli olan insanlık diyorsan parayı boşver diyorsan gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşım arıyor böyle bir ürün eğer aldığın fiyattan vereceksen almak isterim. En azından yüzü gülsün kardeşimin.
Samimi adamsın belliDostum 300 TL fark koymadım ki koyanlar mevcut bende bırak 3 - 5 bir şey kazanyim. 150 TL gayet makul rakam bence
@Mehmet Yılmaz hocam konu kapatılabilir ben cevabımı aldım satış konusuna dönmesin 2 elde ilan acicam.
yaptıkları büyük haksızlık. uğraşmaları gereken başka binbir tane şey varken senin konunu kitlediler xddd neymiş sürekli hitmiş yukarıda kalıyomuş. tabii ki kalacak, bu adam sizle yılın en büyük fırsatını paylaştı belki. bir de şimdi başka konunun açılıp üsrüne ana konu olmasıyaşadığım olayları ve çözümleri başlıkta güncelleyecektim ancak benim konu kapatılmışo yüzden yazanlara tek tek yardımcı olmaya çalışıyorum ana moderasyonun yaptığı yanlış yüzünden uğraşıyorum şu anda. 3-5 kişi konu kapatılsın dedi diye konumu kapattılar, şimdi de yeni konuyu ana konu yapmışlar
ilginç bir yönetim
![]()
Yeni konuya hala beni etiketliyorlar hocam, sorunlarını soruyorlar, sorsunlar sıkıntı yok da ben herkese tek tek yardımcı olamam maalesef. 3 yıldır amazon Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Amerika ve japonyadan alışveriş yapan adamın, ilk gümrük sorunumda bile başlığı güncelleyip iletişim numarası verdim, sorunu olan ilgili birimi arayıp bilgi alsın ya da aynı sorunu yaşayan ne yapılacağını bilsin diye. Ana konu olması gerekirken konu kapandıyaptıkları büyük haksızlık. uğraşmaları gereken başka binbir tane şey varken senin konunu kitlediler xddd neymiş sürekli hitmiş yukarıda kalıyomuş. tabii ki kalacak, bu adam sizle yılın en büyük fırsatını paylaştı belki. bir de şimdi başka konunun açılıp üsrüne ana konu olmasıda forum şaşırtmadı
Burdan cevapla sende hocamYeni konuya hala beni etiketliyorlar hocam, sorunlarını soruyorlar, sorsunlar sıkıntı yok da ben herkese tek tek yardımcı olamam maalesef. 3 yıldır amazon Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Amerika ve japonyadan alışveriş yapan adamın, ilk gümrük sorunumda bile başlığı güncelleyip iletişim numarası verdim, sorunu olan ilgili birimi arayıp bilgi alsın ya da aynı sorunu yaşayan ne yapılacağını bilsin diye. Ana konu olması gerekirken konu kapandıemeğimize haksızlık edildi biraz.