Neler Yeni

Çözüldü✓ Mizar + Durgod Klavyeler Hakkında

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
100 tl kara satacaksan geldiğinde alabilirim ben direkt

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Diğerleri epeyce fiyat farkı koyduğu için satamadi benim okadar parada gözüm yok 150 iyidir ihtiyacı olana 100 TL alırım önemli olan insanlık para değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla önemli olan insanlık diyorsan parayı boşver diyorsan gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşım arıyor böyle bir ürün eğer aldığın fiyattan vereceksen almak isterim. En azından yüzü gülsün kardeşimin.

Valla önemli olan insanlık diyorsan parayı boşver diyorsan gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşım arıyor böyle bir ürün eğer aldığın fiyattan vereceksen almak isterim. En azından yüzü gülsün kardeşimin.
Dostum 300 TL fark koymadım ki koyanlar mevcut bende bırak 3 - 5 bir şey kazanyim. 150 TL gayet makul rakam bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam konu kapatılabilir ben cevabımı aldım satış konusuna dönmesin 2 elde ilan acicam.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
yaşadığım olayları ve çözümleri başlıkta güncelleyecektim ancak benim konu kapatılmış :D o yüzden yazanlara tek tek yardımcı olmaya çalışıyorum ana moderasyonun yaptığı yanlış yüzünden uğraşıyorum şu anda. 3-5 kişi konu kapatılsın dedi diye konumu kapattılar, şimdi de yeni konuyu ana konu yapmışlar :D ilginç bir yönetim :D
yaptıkları büyük haksızlık. uğraşmaları gereken başka binbir tane şey varken senin konunu kitlediler xddd neymiş sürekli hitmiş yukarıda kalıyomuş. tabii ki kalacak, bu adam sizle yılın en büyük fırsatını paylaştı belki. bir de şimdi başka konunun açılıp üsrüne ana konu olması 😃 da forum şaşırtmadı

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
yaptıkları büyük haksızlık. uğraşmaları gereken başka binbir tane şey varken senin konunu kitlediler xddd neymiş sürekli hitmiş yukarıda kalıyomuş. tabii ki kalacak, bu adam sizle yılın en büyük fırsatını paylaştı belki. bir de şimdi başka konunun açılıp üsrüne ana konu olması 😃 da forum şaşırtmadı
Yeni konuya hala beni etiketliyorlar hocam, sorunlarını soruyorlar, sorsunlar sıkıntı yok da ben herkese tek tek yardımcı olamam maalesef. 3 yıldır amazon Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Amerika ve japonyadan alışveriş yapan adamın, ilk gümrük sorunumda bile başlığı güncelleyip iletişim numarası verdim, sorunu olan ilgili birimi arayıp bilgi alsın ya da aynı sorunu yaşayan ne yapılacağını bilsin diye. Ana konu olması gerekirken konu kapandı :D emeğimize haksızlık edildi biraz.

Yeni konuya hala beni etiketliyorlar hocam, sorunlarını soruyorlar, sorsunlar sıkıntı yok da ben herkese tek tek yardımcı olamam maalesef. 3 yıldır amazon Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Amerika ve japonyadan alışveriş yapan adamın, ilk gümrük sorunumda bile başlığı güncelleyip iletişim numarası verdim, sorunu olan ilgili birimi arayıp bilgi alsın ya da aynı sorunu yaşayan ne yapılacağını bilsin diye. Ana konu olması gerekirken konu kapandı :D emeğimize haksızlık edildi biraz.
Burdan cevapla sende hocam :)

Top Bottom