Mr.White
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 973
Kişisel seçim tamamen bende şuan geteron yellow var bu klavyeden. Raze'ın green switchi kadar rahat bir klavye yok benim için (bazı arkadaşlar kafa ağrıtıyor dese bile zaten kulaklığı takınca sesler yarı yarıya kesiliyor gayet hoş)Elimde saber rgb var satıp mizar mz60 almayı düşünüyorum fakat hangi switchi alacağım konusunda kararsızım çoğunlukla valorant oynayacağım fps dışında çok çıkmayacağım hangi switchi önerirsiniz ses ve oyun odaklı olarak ?
red switch sessiz miSessizlik istiyorsan red brown yasa yellow al.
Saberden geçmeye değer mi peki?yellow alabilirsin fps hızlı oyunlar için daha ideal ve abartılı bir seside yok yumuşak bir basımı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
red switch sessiz mi?
Yukarıda ki resime bak bakalım. 2sene red kullandım blue ya göre sessiz tabikideyellow alabilirsin fps hızlı oyunlar için daha ideal ve abartılı bir seside yok yumuşak bir basımı var
red switch sessiz mi?
redin de sesi hatrı sayılır derece sesi var sessiz denemez blue ile karşılaştıramazsın zaten o ayrı seviye ama red yerine black alsa daha sessiz olurYukarıda ki resime bak bakalım. 2sene red kullandım blue ya göre sessiz tabikide
klavye modellerı hakkında bılgım yok sadece switchSaberden geçmeye değer mi peki?
Neyle kıyaslayacağım daktiloyla mı bilmiyorsan yorum yapma.redin de sesi hatrı sayılır derece sesi var sessiz denemez blue ile karşılaştıramazsın zaten o ayrı seviye ama red yerine black alsa daha sessiz olur
klavye modellerı hakkında bılgım yok sadece switch
red bluya gore daha sessiz demıssın bunları karsılastıracak kadar switch den anlamıyorsunNeyle kıyaslayacağım daktiloyla mı bilmiyorsan yorum yapma.
Neyi karıştırıcam yazdıklarım sessiz switch demişim boş boş konuşuyorsun.red bluya gore daha sessiz demıssın bunları karsılastıracak kadar switch den anlamıyorsun![]()
evetyellow alabilirsin fps hızlı oyunlar için daha ideal ve abartılı bir seside yok yumuşak bir basımı var
red switch sessiz mi?
ya yazmayı yada okumayı bılmıyorsun daha karıştırcan demedin karşılaştırıyorsun dedim gir sakinleş sonra anlayarak okuNeyi karıştırıcam yazdıklarım sessiz switch demişim boş boş konuşuyorsun.