DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
hocam hiç elleme koy kitaplığın bi kenarına..Elimde küçükken aldığım bu araç var arabayı geliştirip tekrar kullanabilirmiyim yoksa satıp daha iyilerine mi bakiyim satarsam ne kadar eder ?
hocam benim de 10 yıll önce kırmızı mercedes yuvarlak farlı olan modelden vardı tabi bu kadar iyi değildi ama dış görünüşü yeterdi. daha fazla güçlendircem derken kırdım....baya eski çok seviyorum uzun süre kullanmadım baya bir yattı yenileride çok pahalı ne yapsam bilemedim
bunun da bir 10 yılı var sadece kanadı kırık devamında sağlam yeni bir pil alıp kullansammı bilemedim zaten uzun süre yattı yattığını gördükçe üzülüyorum behocam benim de 10 yıll önce kırmızı mercedes yuvarlak farlı olan modelden vardı tabi bu kadar iyi değildi ama dış görünüşü yeterdi. daha fazla güçlendircem derken kırdım....
emekliye ayırma vakti gelmiş hocambunun da bir 10 yılı var sadece kanadı kırık devamında sağlam yeni bir pil alıp kullansammı bilemedim zaten uzun süre yattı yattığını gördükçe üzülüyorum be
Hocam aynısı bende vardı asla güçlendirmeye kalkma kirdim hocam bence gücü yeterElimde küçükken aldığım bu araç var arabayı geliştirip tekrar kullanabilirmiyim yoksa satıp daha iyilerine mi bakiyim satarsam ne kadar eder ?
Hiç sorma.nasıl kırıyorsunuz la bunu
Hocam genellikle fazla güçten ortadan 2ye ayrılıyorlar bunlarsoriyim bir