umutakgun17
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
B550 pro vdh wifi var mı yok mu bilmiyorum dostum montaj işini bayağı araştırmıştım fakat mal gibi kablolamayı hiç düşünmedim kaldım öylece var mı yok mu bilmiyorum yardımcı olabilirsen çok sevinirimAnakartın ne? RGB girişi mevcut ise çoklayıcıyı rgblere taktıktan sonra elinde bir adet RGB bağlantısı olcak onu RGB girişine takacaksın, Fanlarda aynı şekilde çoklayılıp CHA_FAN_X portuna kablolama yapmayı unutma. RGB girişi var ise sata molex kontrolcüyle işin yok.
Dostum benim anakartımda cpu odt diye bir şey yok adam bağlantıyı oraya yapıyor. Ama teşekkür ederim bilgi sahibi oldum en azından teşekkürlerDostum ben de aynısını montajladım bu videodan fikir sahibi olabilirsin
AM4 anakart için
(9) HOWTO Install Cooler Master ML240L V2 RGB on AM4 Motherboards - YouTube
Bende de bazı pinler yoktu ama olan yerlere taktımDostum benim anakartımda cpu odt diye bir şey yok adam bağlantıyı oraya yapıyor. Ama teşekkür ederim bilgi sahibi oldum en azından teşekkürler
Teşekkürler. 2 sorum varBende de bazı pinler yoktu ama olan yerlere taktım
Bu genel olarak anlatıyor işime yaramıştı sana da yaramış başka sorun varsa yardımcı olabilirim
Aynen bende de birisi 3 birisi 4 pindi sanıyorum ki normal bir durumTeşekkürler. 2 sorum var
1- Çoklayıcının birinde üç uç var diğerinde dört ikisinede fandan gelen kablolar takılıyor bu normal mi? görüntüsünü paylaşıyorum
2- Cpu pompasını PUMP FAN1 e taksam olur mu?
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim görüntüleri atıyorum
TeşekkürlerAynen bende de birisi 3 birisi 4 pindi sanıyorum ki normal bir durum
2- evet oluryeter ki boşta pini kalmasın
Rica ederim kolay gelsinTeşekkürler![]()