Neler Yeni

🔥İndirim MLD 1 TB M300 M.2 PCI-Express 3.0 - 1189 LİRA

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Yeniliğe açık olmak lazım hocam :D Fiyatı yüzünden şans verilmeyi hak ediyor bence yada şans vermek zorunda bırakılıyoruz diyebiliriz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arşivlerini saklayabilirsin veya video edit vs yapıyorsan depolama diskinde saklayabilirsin.Oynamadığın oyunları vs buraya taşıyabilirsin tekrar indirmekle uğraşmamak için vs. sonradan indirmek isteyeceğin bir şeyi silmek yerine ona atıyorsun işte senin tercihine kalmış hocam.
ben sinerjiden addlink s70 512gb olanı aldım mld yerine kampanyada 650tlye geldi 3000e 2000 değerleri var ve en önemlisi DRAM'li. mlddeki gibi dramsiz değil. bana daha çok güven verdi.

KnightDavion

80+ Bronze
Sizin için üşenmedim Samsung 980 pro ve Hynix marka adı sanı duyulmamış bir M2'nin aynı anakart üzerinde okuma yazma hız testini yaptım.
Sonuç aşağıda, Ben bu Samsung'a dünyanın parasının verdim nerde 7000 Mb okuma yazma hızı? MLD'ye laf ediyorsunuz Hynix'in 3.4k okuma hızı aldığı yerde Samsung 2.4K aldı, nasıl olcak şimdi?

Anakartın PCle 3 olabilir mi?

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose
Günaydınlar,

Sizin için üşenmedim Samsung 980 pro ve Hynix marka adı sanı duyulmamış bir M2'nin aynı anakart üzerinde okuma yazma hız testini yaptım.
Sonuç aşağıda, Ben bu Samsung'a dünyanın parasının verdim nerde 7000 Mb okuma yazma hızı? MLD'ye laf ediyorsunuz Hynix'in 3.4k okuma hızı aldığı yerde Samsung 2.4K aldı, nasıl olcak şimdi?
2 TB Samsung 980 Pro ile benim aldığım test sonucu da aşağıda. Sizin sisteminizde bir sorun var, ya da testi yaparken Samsung üzerinde dönen bir işlem vardı.

Ekler

• samsung.jpg
    samsung.jpg
    189.2 KB · Hit: 47

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Günaydınlar,

Benim için uğraşmışsın ama kendin için uğraşıp da dünya kadar para verip neden böyle hızlar alıyorum acaba diye samsungla falan bi iletişime geçseydin. Belki de farklı bir program ile hızlara tekrar baksaydın. Çoğu kullanıcı aynı ssd ile vaat edilen hızları alıyor. Sorun SSD'de bile değil bence sizde. Böyle geldi yine de tatmin ediyor diye kullanmanızda. :)

2 TB Samsung 980 Pro ile benim aldığım test sonucu da aşağıda. Sizin sisteminizde bir sorun var, ya da testi yaparken Samsung üzerinde dönen bir işlem vardı.
Örneğin bu arkadaşın test sonucu vaat edilen değerlerde. @Maris

Samsung 2.4K aldı, nasıl olcak şimdi?
Garantiye gönderebilirsin.

Shaco

80+ Bronze
İçinde bol tartışma ve kavga olan konular açınca kendimle gurur duyuyorum.:devilish: Bol kapışmalar arkadaşlar. Ürünü alanlara da hayırlı olsun şimdiden. :)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
İçinde bol tartışma ve kavga olan konular açınca kendimle gurur duyuyorum.:devilish: Bol kapışmalar arkadaşlar. Ürünü alanlara da hayırlı olsun şimdiden. :)
Bu adam ayni ben ya 😉🤙

aldım bende şimdi sinerjiden yeni kuracağım sistem için

Son düzenleme:

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
Benim için uğraşmışsın ama kendin için uğraşıp da dünya kadar para verip neden böyle hızlar alıyorum acaba diye samsungla falan bi iletişime geçseydin. Belki de farklı bir program ile hızlara tekrar baksaydın. Çoğu kullanıcı aynı ssd ile vaat edilen hızları alıyor. Sorun SSD'de bile değil bence sizde. Böyle geldi yine de tatmin ediyor diye kullanmanızda. :)

Örneğin bu arkadaşın test sonucu vaat edilen değerlerde. @Maris

Garantiye gönderebilirsin.

Garantiye göndereceğim büyük ihtimal çünkü bir kaç farklı bilgisayarda daha test yaptım veriler aynı, ama anlatabiliyor muyum ben demek istediğimi bak MLD sorunsuz çalışırken dünya para verdiğim Samsung sorun çıkarttı bana ve burada tartışırken fark ettim sizlerle birlikte., Test programı da herkesin kullandığı test programı. Ve bir kaç senedir hatırı sayılı miktarda Hynix kullanıyorum bilgisayarlarda (Benim tercihim değil Dell pc'lerde bu marka geliyor) en ufak bir sorun yaşamadım. Ama kendim için aldığım dünya para verdiğim Samsung'un bana yaptığına bak.

Hocam onu da denedim, ikinci M2 olarak taktim işletim sistemi dahi çalışmıyordu üzerinde. Kaldı ki ne işlem yaparsa yapsım 7K okuma hızını 3K'ya düşürecek standart bir işlem yok bilgisayarda :) Yüksek miktarda veri kopyalıyor falan olman lazım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Selim
Aliexpress ssdlerine benziyor sıcaklık okunabiliyor mu? Ben güvenip veri emanet etmezdim oyun vs gibi önemsiz veriler için alınır çok iyi fiyat.

Top Bottom