Hadi gene iyisinAdamsın Metehan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim dayının klübü var orda oynatacam seni
Sen gülme byd düşmanıtamam
troll A:SDAFAÇDADAD
O kingstonı değiştir yoksa bu gece ansızın ...beyler bu direk alınır mı? bakın Alıntıyı görüntüle
manipülatif liberten demokrat parti 2027de reisin yerine ben giriyorum mld sponsorluğundaMLD Parti Başkanları gibi;
Boş vaadlerde bulunuyor.
ergen susarmısın.Sen gülme byd düşmanı
O kingstonı değiştir yoksa bu gece ansızın ...
manipülatif liberten demokrat parti 2027de reisin yerine ben giriyorum mld sponsorluğunda
ergen diyene bak sen git sınavına çalışergen susarmısın.
git sütünü iç kardeşim troll yapma.ergen diyene bak sen git sınavına çalış
Bak 2 saattir benle lanlu lunlu konuşuyorsun terbiyesizliğin luzmu yokgit sütünü iç kardeşim troll yapma.
tamam bişey demiyorum ama troll yapma.Bak 2 saattir benle lanlu lunlu konuşuyorsun terbiyesizliğin luzmu yok
Adamın sesini böyle keserlertamam bişey demiyorum ama troll yapma.
10 yaş tamam sütünü iç yat okullar kapandı sizin mesailer başladıAdamın sesini böyle keserler
Kingston öneririm, köklü firma mldnin 1-2 yıl önce adı bilinmiyodumld m500 ultra kingston 1tb mı çok fark var gen 4 anakarta takıcağım 7000 okuma 4600 yazma aynı fiyat lütfen cevap
Bir saatir aynı cümleyi kuruyorsun az kitap okuda kelime dağarcığın genişlesin10 yaş tamam sütünü iç yat okullar kapandı sizin mesailer başladı
Tüm fetöcüler burdaymışKingston öneririm, köklü firma mldnin 1-2 yıl önce adı bilinmiyodu