KANKA PC DE VAR GIR INDIR BEN PCDE DE OYNUYORUMKanka güzelde mobilmis Pc için yokmu
Rappelz Us varmis onu denicem ama bayagi eski sanirim ögrenmesi sürer galiba.Ben eskiden epey bir süre Rappelz oynadım. Benim için yeri başkadır, çok severek oynardım, hâlâ aşırı beğeniyorum ama bu beğeni gençlik yıllarından kalan bir his mi bilmiyorum; yani daha doğrusu, 2025'te başlanır mı, bir şey diyemem. İstersen biraz bakın Rappelz e
Para ödüyozmu girişte Odin Valhalla için ?KANKA PC DE VAR GIR INDIR BEN PCDE DE OYNUYORUM
hayır ucretsızRappelz Us varmis onu denicem ama bayagi eski sanirim ögrenmesi sürer galiba.
Para ödüyozmu girişte Odin Valhalla için ?
24 gbKac gb kanka bi deneyeyim Mageyi
ticaret amacıyla yapacaksan ko veya metin2 p sunucularını öneririm ama ilk baştan söyleyim tamamen ticaret amacıyla oynarsan çok keyif almazsın eğer bütçen varsa ve eğlenmek istiyorsan da Elder scrools online, Black desert online avrupa sunucusu kesinlikle tr/mena sunucusu olmaz, Path of exile 2 öneririm ücretsiz olarakta önerim Albion online olur fakat ne kadar ücretsizde olsa premium hesap olmadan olmuyor gibiSelam arkadaşlar , önceden Lol , ko, cabal online gibi oyunlar oynadim varmi saracak bir oyun ticaret amaçlida oynayabilirim maksat eğlence olsun. Wow demeyin 1 kere açtim karakteri 23 falan olmuştu salmiştim![]()