Outward,elder scrolls online,chivalry 2, mordhau,albion online falan sarar bence chivalry ve mordhau orta çağ savaş oyunu online oynanıyor onlar vs falan atılıyor takımca falan mount and blade bannerlord da bence güzel ama online oynanıyor mu hatırlamıyorum.merhaba arkadaşlarla girip güzel vakit geçireceğimiz bir online oyun arıyorum.rpg,fps hepsi olur önerileriniz nedir acaba
Elden ring çok övülüyor indirimde şuan sarabilir single yada çevrimiçimerhaba arkadaşlarla girip güzel vakit geçireceğimiz bir online oyun arıyorum.rpg,fps hepsi olur önerileriniz nedir acaba
Survival seversen son of forest,the forest, raft, rust,ARK:survival evolved vb öneririm.merhaba arkadaşlarla girip güzel vakit geçireceğimiz bir online oyun arıyorum.rpg,fps hepsi olur önerileriniz nedir acaba
dediğin oyunların hepsine baktık aslında içimize sinen olmadı elden ring olabilir ama herkes alırmı bilmiyorumOutward,elder scrolls online,chivalry 2, mordhau,albion online falan sarar bence chivalry ve mordhau orta çağ savaş oyunu online oynanıyor onlar vs falan atılıyor takımca falan mount and blade bannerlord da bence güzel ama online oynanıyor mu hatırlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elden ring çok övülüyor indirimde şuan sarabilir single yada çevrimiçi
humana bakayım çok teşekkür ederimOnce human oynayabilirsin, baya güzel oyun. Bazen çok buglanıyor. onun dışında iyi oyun.
Ark online var birde ilk çıktığında çok oynadık sonra saldık arkadaşlarla geçen seneydi sanırımdediğin oyunların hepsine baktık aslında içimize sinen olmadı elden ring olabilir ama herkes alırmı bilmiyorum
humana bakayım çok teşekkür ederim
Fps derseniz CS2 ve valorant league of legends sarar elbette oynamissinizdir diye düşünüyorum. Farm oyunlarını severseniz ranch simülatör farming simülatör falan simülasyon olarak klasik tır oyunu Euro truck simülatör forza 4 forza 5 asetto corsa tabii bunlar yarış oyunu falan belki severseniz diye söylüyorumdediğin oyunların hepsine baktık aslında içimize sinen olmadı elden ring olabilir ama herkes alırmı bilmiyorum
Eğer oyunda zorlanırsanız sohbetten yazabilirsiniz,iyi oynamalar.dediğin oyunların hepsine baktık aslında içimize sinen olmadı elden ring olabilir ama herkes alırmı bilmiyorum