Neler Yeni

mmorpg veya güzel bir online oyun önerisi arıyorum

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Evren AYDIN
merhaba arkadaşlarla girip güzel vakit geçireceğimiz bir online oyun arıyorum.rpg,fps hepsi olur önerileriniz nedir acaba :)

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Burak
merhaba arkadaşlarla girip güzel vakit geçireceğimiz bir online oyun arıyorum.rpg,fps hepsi olur önerileriniz nedir acaba :)
Outward,elder scrolls online,chivalry 2, mordhau,albion online falan sarar bence chivalry ve mordhau orta çağ savaş oyunu online oynanıyor onlar vs falan atılıyor takımca falan mount and blade bannerlord da bence güzel ama online oynanıyor mu hatırlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elden ring çok övülüyor indirimde şuan sarabilir single yada çevrimiçi

Scheriff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Berkay Sucu
Once human oynayabilirsin, baya güzel oyun. Bazen çok buglanıyor. onun dışında iyi oyun.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Outward,elder scrolls online,chivalry 2, mordhau,albion online falan sarar bence chivalry ve mordhau orta çağ savaş oyunu online oynanıyor onlar vs falan atılıyor takımca falan mount and blade bannerlord da bence güzel ama online oynanıyor mu hatırlamıyorum.

Elden ring çok övülüyor indirimde şuan sarabilir single yada çevrimiçi
dediğin oyunların hepsine baktık aslında içimize sinen olmadı :D elden ring olabilir ama herkes alırmı bilmiyorum
Once human oynayabilirsin, baya güzel oyun. Bazen çok buglanıyor. onun dışında iyi oyun.
humana bakayım çok teşekkür ederim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Burak
dediğin oyunların hepsine baktık aslında içimize sinen olmadı :D elden ring olabilir ama herkes alırmı bilmiyorum

Ark online var birde ilk çıktığında çok oynadık sonra saldık arkadaşlarla geçen seneydi sanırım

Fps derseniz CS2 ve valorant league of legends sarar elbette oynamissinizdir diye düşünüyorum. Farm oyunlarını severseniz ranch simülatör farming simülatör falan simülasyon olarak klasik tır oyunu Euro truck simülatör forza 4 forza 5 asetto corsa tabii bunlar yarış oyunu falan belki severseniz diye söylüyorum

Top Bottom